Honor Band 6 ve Intel destekli MagicBook Pro geliyor

Honor Band 6, Intel destekli MagicBook Pro

Honor, bugün Honor Band 6 ve Intel işlemcili Honor MagicBook Pro ile küresel portföyüne iki ürün ekledi. Her iki cihaz da yakında yakınınızdaki mağaza raflarında görünmeye başlayacak.

Honor Band 6 ilk olarak Kasım ayının başında 1.47 dikdörtgen AMOLED ekran ve üst kısmında yer alan 2.5D kavisli camla tanıtılmıştı. Honor Band 6 diğer akıllı saatlerden geri kalmayan gelişmiş özelliklere sahip. Giyilebilir cihazda beş sağlık izleme özelliği (SpO2, Kalp atış hızı, Uyku, Stres, Kadın Döngüsü İzleyici) ve altı tanesi otomatik olarak algılanan on egzersiz modu bulunuyor.

Honor Band 6, Intel destekli MagicBook Pro geliyor

Honor, Band 6’yı NFC’siz dünya pazarına sunuyor ve fiyatı 260 TL civarında olacak. Bileklik manyetik hızlı şarj desteği barındırdırıyor. Marka 5 dakikalık şarj ile 2 gün kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. Tam şarj olması durumunda ise kullanım süresi 14 güne kadar uzuyor.

Markanın diğer ürünü olan MagicBook Pro da başlı başına yeni bir ürün değil. Honor, Intel Core i5-10210U işlemci ve GeForce MX350 GPU özelliklerine sahip. Geri kalan özellikler ise 16,1 ”ekran, 16 GB RAM ve 512 GB depolama içeriyor. Batarya kapasitesi 56 Wh ve cihaz 65W hızlı şarj cihazı ile birlikte geliyor.

Honor Band 6, Intel destekli MagicBook Pro

MagicBook Pro, bir kez daha yaklaşık 7500 TL fiyatıyla etiketlendirilecek. Bu fiyat vergilere ve tarifelere bağlı olarak bazı ülkelerde farklı olabilir.

Bankalar Bitcoin alışverişi için ne düşünüyor? Büyük kararlar alma vakti geldi!