Honor 90 serisi özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor

Honor 30 Lite

Uzun bir süredir adını sızıntılarla duyduğumuz Honor 90 serisinin resmi tanıtımına artık kısa bir süre kaldı. Ancak bu durum sızıntıların devam etmesine engel olamıyor.

Honor 90 serisi özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor. Honor, 29 Mayıs’ta Çin’de Honor 90 ve Honor 90 Pro adlı akıllı telefonları tanıtacak. Duyumlarıyla tanınan Digital Chat Station’ın Weibo’da paylaştığı bilgilere göre, bu iki telefonun temel özelliklerine bakarak Honor 90 serisi’nin neler sunabileceğini tahmin etmeye çalışacağız.

Beklentilere göre Honor 90, dört tarafı kıvrımlı büyük 6,7 inçlik merkezi tek kamera yuvasına sahip OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın 1,5K+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip olduğunu öngörüyoruz, bu da pürüzsüz ve canlı görsellerin sunulmasını sağlayacak. Ek olarak, ekran ultra yüksek 3840Hz PWM karartma özelliği sunuyor olacak.

Honor 30 Lite

Kamera tarafında, Honor 90’ın önünde 50 megapiksel tek bir kamera olacağı söyleniyor. Arka tarafta ise etkileyici 200 megapiksel Samsung HP3 sensörüne sahip güçlü bir üçlü kamera kurulumunun olacağı belirtiliyor. Bu kurulumun geniş f/1.9 diyafram açıklığına sahip olduğu da gelen bilgiler arasında.

Honor X10 Max

Honor 90 serisi özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor

Honor 90’ın performansı hakkında düşünüldüğünde, 2.5GHz hızında bir Snapdragon 7 Gen1 yonga seti tarafından destekleneceği düşünülüyor. Ayrıca, 5000mAh’lik büyük bir batarya ve 66W hızlı şarj özelliği ile beraber çıkması bekleniyor.

Honor 90 Pro’ya baktığımızda ise, standart modelden daha büyük, dört tarafı kıvrımlı 6.78 inçlik bir OLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Ekranın, bir kamera yuvası ile birlikte gelmesi bekleniyor. Ayrıca, kardeşi gibi etkileyici 1.5K+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve 3840Hz PWM karartma özelliğini paylaşacağı düşünülüyor.

honor 90

Ön tarafta Honor 90 Pro’nun, ayrıntılı ve canlı selfie’ler çekme imkanı sunacak çift kamera kurulumu olacağı tahmin ediliyor. Arkada ise, geniş f/1.9 diyafram açıklığına sahip 200 megapiksel Samsung HP3 sensörünün olduğu bir üçlü kamera konfigürasyonunun olacağı ifade ediliyor. Özellikle, arka kamera kurulumunun netlikle uzaktaki konuları yakınlaştırma imkanı sunan 32 megapiksel, 68mm 2.5X yakınlaştırma lensini içerdiği biliniyor. Honor 90 serisi özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor.

Google para ödülü dağıtacak!