Honor 90 serisi sonunda küresel pazara geliyor

HONOR , Türkiye’deki faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek

Son zamanların en dikkat çeken markalarından biri olan Honor, kısa bir süre içerisinde 90 serisini küresel pazar için de tanıtmayı amaçlıyor.

Honor 90 serisi sonunda küresel pazara geliyor. Honor, Honor 90 ve Honor 90 Pro isimli yeni akıllı telefonlarının küresel versiyonlarını duyuracak. İki model bir süre önce Çin’de tanıtıldı ve şimdi küresel lansmanları planlanıyor. Honor 90 serisinin küresel lansmanı, 6 Temmuz’da Fransa’nın başkenti Paris’te yapılacak.

Honor 90 serisi hakkında, zaten Çin’de duyurulan birçok ayrıntı hala saklı tutuluyor. Lansmanla birlikte açıklanacak detaylardan biri, küresel modeller için RAM/depolama konfigürasyonu seçenekleridir. Bu kombinasyonların fiyatları da henüz bilinmiyor.

honor 90

Honor 90 serisinin küresel versiyonu, Çin versiyonuyla aynı tasarım ve özelliklere sahip olacak. Akıllı telefonlar, Honor’ın yazılım mimarisini kullanacak. Honor 90 ve Honor 90 Pro, benzer bir tasarıma sahip olacak, ancak arka kamera modülleri arasında farklılıklar olacak. Honor 90’da yuvarlak bir kamera modülü bulunurken, Pro versiyonunda altıgen bir kamera modülü yer alacak.

Honor 30 Lite

Honor 90 serisi sonunda küresel pazara geliyor

Honor 90, Snapdragon 7 Gen 1 yonga seti tarafından destekleniyor ve 200 MP ana kameraya sahip. Honor 90’ın kamera kurulumu, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP derinlik sensörünü de içeriyor. 5.000 mAh kapasiteli bataryası, 66W hızlı şarjı destekliyor ve 6,7 inç OLED ekranı 120Hz yenileme hızını destekliyor. Ayrıca HONOR 90, çok yüksek bir PWM Karartma teknolojisiyle donatılacak.

HONOR , Türkiye’deki faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek

Honor 90 Pro ise 6,78 inç boyutunda ve 2800 x 1224 piksel çözünürlüğünde bir OLED ekranla birlikte geliyor ve 120Hz yenileme hızını destekliyor. Cihazda çok yüksek bir PWM Karartma teknolojisi ve Snapdragon 9+ Gen 1 yonga seti bulunuyor. Honor 90 Pro’nun ana kamerası, 200 MP sensörle birlikte gelirken 12 MP ultra geniş açılı ve 32 MP telefoto birimleri de kamera kurulumunu tamamlıyor. Üst modelde 5.000 mAh batarya bulunuyor ve 100W hızlı şarjı destekliyor. HONOR 90 Pro, kutusundan çıktığında Android 13 işletim sistemiyle birlikte gelirken, Honor’ın MagicOS arayüzünü kullanacak. Honor 90 serisi sonunda küresel pazara geliyor.

ChatGPT’nin potansiyel yeni özellikleri ortaya çıktı