Honor 50 tasarımı sızdırıldı!

honor google play

Honor’ın yeni amiral gemisi modelinin tasarımı sızdırıldı. Honor 50 genel hatları, tasarımı ile Huawei P50 modelini andırıyor.

Teknoloji dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Honor kısa süre önce Huawei çatısı altından ayrılmıştı. Daha doğrusu Huawei, Honor’ı elden çıkarma kararı almıştı.

Malum Huawei cephesinde işler çok yolunda gitmiyordu. Özellikle de ABD tarafından uygulanan ambargolar sonrası Çinli üreticinin hem Avrupa, hem de Asya pazarındaki satışları önemli oranda düşmüştü. Sonuç olarak Huawei, Honor’ı elden çıkarma kararı aldı.

Hali hazırda Honor, Huawei ile olan bağlarını koparsa da henüz yasaklardan kurtulabilmiş değil. Honor yetkilileri bunun için yoğun çaba sarf etseler de henüz geliştirdikleri telefonlara Google servisleri koyamıyorlar.

Honor 50 tasarımı sızdırıldı!

Peki Honor’ın yeni amiral gemisi modelinde yeni Google servisleri yer alacak mı? Bunu şimdilik kimse bilmiyor. Fakat genel kanı çıkışta olmasa bile sonradan gelecek olan güncelleme ile Google servislerinin telefonda yer edineceği yönünde.

Gelelim bir diğer soruya. Honor’ın yeni amiral gemisi modeli nasıl bir tasarıma sahip olacak. bu sorunun yanıtını ise aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.

honor 50 tasarımı

Görüldüğü üzere Honor’ın yeni amiral gemisi modeli önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen P50’ye benzerliğiyle dikkat çekiyor. Kim bilir belki de Honor, Huawei ile olan bağlarını henüz tam anlamıyla koparmamıştır. En azından iki cihaz arasındaki benzerlik bize bunu fısıldıyor.

Nokia Android 11 için yol haritası belirledi!