Honor 10 özellikleri kesinleşti!

honor 10 2

Kısa süre önce Türkiye pazarında da resmi bir şekilde hizmet vermeye başlayan Honor, yakında yeni amiral gemisi modelini tanıtacak. Sızdırılan son bilgilere göre, Honor 10, 15 Mayıs’ta düzenlenecek özel bir etkinlikte tüm dünyaya tanıtılacak. Peki Honor 10 özellikleri ele alındığında kullanıcılara ne gibi yenilikler vaat ediyor? İşte bu sorunun yanıtı.

Honor 10 özellikleri ile ön plana çıkıyor

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Honor 10 özellikleri ile ilgili bir rapor sızdırılmıştı. Telefonun dün TENAA’da ortaya çıkması sonrası, bu raporda yazanlar da kesinlik kazanmış oldu.

Buna göre Honor 10, Huawei P20’de de kullanılan AI destekli yonga seti Kirin 970’ten güç alacak. TENAA’da Honor 10, 4 farklı model numarasına göre sınıflandırılmış. Bu telefonun RAM ve dahili depolama anlamında farklı seçeneklere sahip olacağı anlamına geliyor.

Zaten sızdırılan bilgilerde de Honor 10’un 4GB ve 6GB RAM’e sahip iki farklı varyasyonda satışa sunulacağı belirtilmişti.

Öte yandan telefonun 2280 x 1080 piksel çözünürlüğünde 19:9 en boy oranına sahip 5.84 inçlik LCD ekran ile geleceği belirtiliyor. Kamera tarafında ise 24MP ve 16MP’den oluşan bir çift ana kamera modülü kullanılacak.

EMUI 8.1 destekli Android 8.1 ile çalışacak olan telefonun 3320 mAh’lık kapasiteye sahip ortalama bir pilden besleneceğini de belirtelim.

İlk etapta Çin’de satışa sunulacak olan telefonun bu ülkedeki tanıtımının da 19 Nisan tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor.Peki Honor 10 özellikleri ele alındığında kullanıcılara ne gibi yenilikler vaat ediyor? İşte bu sorunun yanıtı ve diğer detaylar.

Xperia XZ2 Premium tanıtıldı! İşte özellikleri!