HMD Global 8 inçlik Nokia T10 tableti piyasaya sürdü

t11

HMD Global bugün erken saatlerde Nokia T10’u ortaya çıkardı . Bu küçük tablet, güçlü ve uzun ömürlü bir tasarıma sahip olarak tanıtıldı. 8 inç HD ekrana sahiptir ve Wi-Fi ve Wi-Fi + 4G LTE modellerinde yer alıyor.

Nokia T10 Android Enterprise Recommended tablet ve kutudan çıktığı haliyle Android 12’yi çalıştırır. Ayrıca şirket, bu tablete üç yıllık aylık güvenlik yükseltmeleri sağlama garantisi veriyor.

Nokia T10 tabletin içindeki 5.250 mAh pil, 10W (5V/2A) şarj ile geliyor. Bir Unisoc T606 SoC, Nokia T10’a güç sağlar ve verimlilik için 6 Cortex A-55 birimine ve performans için 2 Cortex-A75 birimine sahip.

Optik bölümünde, tabletin ana kamerası, otomatik odaklamalı ve flaşlı 8 megapiksellik bir atıcıdır. 2 megapiksel ön kamera da orada ve tablet ayrıca Face Unlock teknolojisini de destekliyor.

Nokia T10

Nokia T10, IPX2 derecesine sahip suya dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Bir USB Type-C bağlantı noktasına ve 3,5 mm ses jakına sahip ve 3 GB RAM ve 32 GB depolama veya 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile kullanılabilir. Ayrıca 512 GB’a kadar depolama alabilen bir MicroSD yuvası da yer alıyor.

Tablet, Bluetooth v5.0 ve çift bantlı Wi-Fi’yi (2.4 GHz ve 5 GHz) destekler. GLONASS, GPS ve Galileo navigasyon sistemleri desteğinin yanı sıra tablette ayrıca bir ortam ışığı sensörü, ivmeölçer ve yerleşik bir FM radyo alıcısı bulunuyor.

Özellikle tabletin 8″ LCD’si 1280 x 800 piksel çözünürlük sunar ve Netflix HD için onaylanmı. Verimliliği artırmak için Nokia T10, PC ekranının bir uzantısı olarak ikinci bir ekran olarak kullanılabilir ve akış sırasında iyi bir genel izleme deneyimi sağlamak için OZO oynatma özellikli stereo hoparlörlere sahip.

Cihaz, temel model için 159 dolardan perakende satış yapacak ve iki farklı şekilde sunulacak: Wi-Fi ve Wi-Fi + 4G LTE. Cihazın sadece okyanus mavisi renk seçeneği yer alıyor. 

ZTE 40 Pro resmi olarak küresel piyasaya sürüldü