31 TL’ye satılan Galactic Civilizations II ücretsiz oldu!

Galactic Civilizations II

Steam’de 31 TL’ye satılan Galactic Civilizations II: Ultimate Edition oyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu. Humble Bundle’ın Galactic Civilizations II: Ultimate Edition fırsatını mutlaka değerlendirin.

Oyuncuların yakından takip ettiği Humble Bundle kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaptığı indirimlerin yanında ücretsiz oyun da dağıtan Humble Bundle, bu sefer Galactic Civilizations II: Ultimate Edition oyununu ücretsiz olarak indirime sunuyor.

Galactic Civilizations II ücretsiz oldu!

Steam’de normalde 31 TL’ye satılan Galactic Civilizations 2 oyunu Humble Bundle’ın kampanyası ile tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Peki, Galactic Civilizations 2‘yi ücretsiz olarak nasıl alacak ve Steam kütüphanenize ekleyeceksiniz?

Galactic Civilizations II

Ücretsiz oyun indirme!

  1. Adım: Buradan Humble Bundle üyeliği oluşturun.
  2. Adım: Oyunun ücretsiz olarak indirme sayfasın olan buraya tıklayın.
  3. Adım: Add to Cart ile oyunu çantaya ekleyin.
  4. Adım: Satın alma ekranına gidin ve alışverişi tamamlayın

Bu işlemleri yaptıktan sonra Humble Bundle size bir Steam kodu verecek. Bu kodu Steam’de Oyunlar>Steam’de Ürün Etkinleşir bölümüne girerek oyunu ücretsiz olarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Hitman Sniper ücretsiz oldu!

Eğer strateji ve uzay temalı oyunları seviyorsanız Galactic Civilizations 2: Ultimate Edition kampanyasını mutlaka değerlendirmelisiniz. 2011 yılı oyunu olduğu için yüksek sistem istemeyen oyun, Windows XP SP3 ve sonrası Windows sürümlerinde çalışıyor.