Hideo Kojima’dan PlayStation 4’e Özel Oyun

hideo kojima

Oyun dünyasının ustaları arasında yer alan Hideo Kojima, PlayStation 4’e özel yeni bir seri geliştirmek için Sony ile birlikte çalışacaklarını duyurdu.

Metal Gear Solid’in yaratıcısı olan Hideo Kojima, yıllardır beraber çalıştığı Konami stüdyosuyla yollarını geçtiğimiz aylarda ayırdı. Oyun dünyasının usta ismi bundan sonra Metal Gear Solid serisinde yer alamayacak. Ancak bu durum Kojima’yı yavaşlatmış gibi görünmüyor. Konami’den ayrıldıktan sonra birçok firma tarafından istenen Kojima, tercihini Sony’den yana kullandı.

hideo-kojima

Resmi Twitter hesabı üzerinden gelecek planlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kojima, Sony’le birlikte çalıştığını ve beraber PlayStation 4 için yeni bir seri yaratacaklarını duyurdu. Kojima, bunun yanı sıra uzun süredir beraber çalıştığı iş arkadaşlarıyla beraber yeni bir stüdyo kuracaklarını da açıkladı. Sony ve Kojima ortaklığında geliştirilecek bu yeni seri hakkında pek birşey bilinmiyor. Ancak bugüne kadar müthiş oyunlar yaratan ustanın PlayStation 4‘ün kendisine sunduğu imkanlarla müthiş bir iş çıkaracağına şüphe yok.

Star Citizen Bağışları 100 Milyon Doları Geçti