HD TV ve Süper Hızlı Fiber İnternet Dönemi Başlıyor

Digiturk internet 2

 Digiturk,  üyelerine dijital yayın ve internet hizmetini bir arada sunacak. Turkcell Superonline ile yapılan işbirliğiyle Digiturk üyeleri, HD televizyon paketinin yanı sıra hızlı ve hesaplı internet erişimini aynı paket üzerinden sağlayabilecek. Yeni üyeler, HD Digiturk ve limitsiz internete ayda 59,99 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilecekler.

Digiturk, Turkcell Superonline ile yapılan işbirliği kapsamında üyelerine internet hizmeti de sunacak. Digiturk’e yeni üye olacak kullanıcılar, Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde özelliği taşıyan uydu alıcıları ile HD Digiturk ve limitsiz internetten oluşan yeni pakete 59,99 TL’ye sahip olabilecekler. Bu kampanya kapsamında Digiturk’e üye olanlar, 24 ay boyunca Digiturk platformunda yer alan HD yayınlardan ücretsiz olarak faydalanmış olacak.

Digiturk internet

Digiturk’ün Superonline işbirliği ile sunacağı internet hizmeti kapsamında üyelerden internet bağlantı ücreti alınmayacak. Digiturk üyeleri internet faturalarında önemli oranlarda indirimlerden yararlanacak. Digiturk, internet hizmeti ile birlikte sunacağı yeni pakete ek olarak üyelerine özel avantajlı teklifler ve sürpriz hediyeler de sunacak.

Mevcut üyeler ise Turkcell Superonline 8 Mbit/sn’ye kadar limitsiz ADSL ya da 10 Mbit/sn limitsiz fiber paketine sadece internet paket farkını ödeyerek sahip olabilecek. Üyeler, mevcut paketleri üzerine ek Digiturk içeriğini ekleyebilecek ya da diledikleri üst internet paketine geçiş yapabilecekler. 24 aylık abonelik taahhüdü ile modem kullanımı fiber internet hizmetinde ücretsiz, ADSL internet hizmetinde ise aylık 3 TL olacak.

Tekrar izle ve seç izle kullanımı kotayı etkilemeyecek

Üyeler aynı zamanda Digiturk’ün ‘Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde’ özelliği taşıyan uydu alıcıları üzerinden zengin içeriklere sahip ‘seç izle’ ve ‘tekrar izle’ servislerinin yanı sıra Youtube, Facebook ve Karaoke gibi uygulamalardan yararlanabilecek. Bu uygulamaların kullanımı, Turkcell Superonline fiber internet hizmeti alan üyelerin kotalarına yansımayacak.

BlackBerry’den Ültimatom !