Samsung’dan Digitürk Şampiyonlar Paketi

Digiturk TV soundbar

Pazara sunduğu inovatif, teknolojik ve şık TV seçenekleriyle son 9 yıldır Dünya  TV pazarına liderlik eden Samsung, müşterilerine özel bir kampanyayla teşekkür ediyor.

 Samsung’un Digitürk işbirliği ile gerçekleştirdiği kampanya, belirlenen TV modellerine göre iki temel paket çerçevesinde hayata geçiyor.

“Şampiyonlar, Dizi, Film Paketi” koduyla sunulan seçenek; yeni Digitürk üyeleri için 12 ay geçerli olacak “Şampiyonlar Paketi”, “Film Paketi” ya da “Dizi Paketi” alternatiflerinden birini içeriyor. Kampanyada ek olarak; 12 aylık “Giriş Paketi”, “12 aylık 2 adet Digitürk Keyif Paketi”, “Digitürk HD” ve “Dilediğin Zaman Uygulaması (Digiturk IQ)”, yine kullanıcılara sunulan hediyeler arasında yer alıyor. Mevcut Digitürk üyeleri ise kampanyaya katılmaları halinde, 480 TL’lik indirimden faydalanıyorlar.

Digiturk_TV_soundbar

 İkinci seçenek ise “12 Aylık HD Giriş Paketi” koduyla sunuluyor. Bu çerçevedeki TV modellerini tercih eden Samsung müşterileri; 12 ay geçerli olacak “Giriş Paketi”, 1 aylık Lig TV Paketi (Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşması hariç), “Digitürk HD”, “Dilediğin Zaman Uygulaması (Digitürk IQ)” ve “Dilediğin Zaman Mini Film Paketi”nin de sahibi oluyor. Bu pakette ise mevcut Digitürk üyeleri için 142 TL’lik indirim geçerli uygulanıyor.

 Samsung’un yeni kampanyasının avantajları bununla da sınırlı değil. Kampanya çerçevesinde belirlenen TV modellerini satın alan kullanıcılar, Samsung’un benzersiz kavisli ses sistemi, Curved Soundbar’a, 300 TL’lik fiyat avantajıyla sahip oluyor.

 Katılımcılar, kampanyadan yararlanabilmek için; 

  • “444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi’ni” arayarak TV kurulumu yaptırmalıdır.
  • Cep telefonlarından 4730’a, TV yazıp boşluk bırakarak, adlarını ve soyadlarını, yine aralarında boşluk olacak şekilde yazıp SMS ile göndermelidir.
  • Cep telefonlarına gelen şifre ile www.televizyonveotesi.com adresi üzerinden, “Digitürk Promosyon” sayfasındaki, kampanya kayıt formunu doldurmalıdır.
  • Digitürk kurulum ya da fatura indirim talebi için, Digitürk Müşteri Hizmetleri’nin 0212 473 7373 numaralı çağrı merkezi aranmalıdır.
  • Digitürk üyeliğinin 30 TL aktivasyon bedeli müşteriye aittir ve kurulumu yapan Digitürk teknik servisine ödenmelidir.

300 TL değerindeki Curved Soundbar indiriminden faydalanabilmek için, ilgili ürünün televizyon ile aynı anda satın alınarak, aynı faturada yer alması gerekmektedir. Aksi durumda söz konusu indirim geçerli değildir.

Sesli Adımlar Uygulaması Güçlü Adımlarla Büyüyor