Hava durumunu odanızda görün: Tempescope

tempescope

Bağış ve bağımsız projeleri destekleme platformu Indiegogo, ilginç bir ürün için bağış toplayacak. Tempescope isimli ürün, kendi içerisinde günlük hava durumunu size gösterebiliyor. Tempescope’nin detayları haberimizde.

tempescope

Kickstarter ve Indiegogo gibi siteler her geçen gün daha ilginç ürünlere sahne oluyor. Japon bir girişimci tarafından hazırlanan Tempescope isimli ürün, şimdiye kadar bu platformlarda yer alan en ilginç ürünlerden biri olmaya aday. Yaklaşık 3 yıl önce geliştirilmeye başlanan ürün, hava durumunu kendi içerisinde gösterebiliyor.

30 Eylül tarihinde Indiegogo isimli bağış platformunda yer alacak olan ürünün ismi Tempescope. İçerisinde yer alan bileşenler sayesinde yağmurlu, sisli ve açık havayı kendi içerisinde simüle edebiliyor. Dışarıda yağmur yağıyorsa veya o gün içerisinde yağmur bekleniyorsa, ürünün içerisinde sular akmaya başlıyor. Hava bulutlu veya sisliyse, Tempescope’nun içi de sisli ve bulutlu oluyor.

Ürün 30 Eylül tarihinde 200 Dolar karşılığında satışa çıkacak. İlk etapta 2000 adet olarak hazırlanan ürün sadece Indiegogo’da yer alacak. Daha sonra toplanan satış gelirleri ile ürünün geliştirilmesine devam edilecek. Tempescope’nin sonraki sürümlerinde karlı havalar simüle edilme çalışılacak. Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Minecraft’tan Oculus Rift desteği!