Half-Life’ı akıllı saatte çalıştırdılar

half life

Tarihin en önemli oyunlarından biri sayılan Half-Life’ı akıllı saatte çalıştırdılar.
Oyun dünyasının en önemli oyunlarından biri olan Half-Life‘ın yeni oyununu uzun süreden beri göremiyoruz. Nedeninin Valve’in “3” rakamına olan nefreti olduğu söylensede arka tarafta başka olayların olduğu düşünülüyor.

half-life

Uzun süredir piyasada olmayan oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyunlarından biri sayılan Half-Life’ı akıllı saatte çalıştırdılar.Andorid Wear işletim sistemli akıllı saatte çalıştırılan oyun insanların dikkatini çekti çünkü bu pek alışık olmadığımız bir olay.

Video oyunu Doom, birçok platformda çalışabiliyor ancak bu Half-Life için geçerli değil. Half-Life belli başlı paltformlarda kendini gösteriyorken Android Wear işletim sistemli bir akıllı saatte çalışması ilgilenenleri oldukça şaşırttı.SDlash adlı emülatör uygulaması sayesinde Half-Life ve Source motorunu kullanan diğer oyunları akıllı saatlerde çalıştırmak mümkün. Oyun LG G Watch zerinde çalıştırıldı.

Dave Bennett’ın resmi YouTube kanalı üzerinden paylaşılan video dört gün içerisinde yaklaşık 400 bin kişi tarafından izlendi. İyi seyirler.

Çin, oyun konsolu yasağını kaldırıyor