GTA 6 yakında duyurulacak! Ortalık karışacak

gta 6

GTA 6 ile ilgili bomba gibi iddialar ortaya atıldı. Görünen o ki Rockstar Games GTA serisinin yeni oyununu yaklaşık olarak 10 yıldır geliştiriyormuş!

Son GTA oyunu 2013 yılında raflardaki yerini almıştı. İlk olarak PS3 ve Xbox 360 için çıkan oyun sonrasında PS4 ve Xbox One için de raflardaki yerini aldı. Son olarak PS5’in duyuru fragmanında karşımıza çıkan yapım, 3 nesilde de yer alarak kırılması zor bir rekora imza attı.

Peki ama yeni GTA oyunu ne zaman gelecek? Asıl merak edilen soru bu. Rockstar Games normal şartlarda 2 yılda bir GTA içeriği yayınlıyordu. Fakat GTA Online’ın para basmasından ötürü Rockstar yeni oyun konusunda çekingen bir tavır sergiliyor.

GTA 6 yakında duyurulacak! Ortalık karışacak

Son dönemde GTA’nın devam oyunuyla ilgili bazı söylemler ortaya atılmıştı. Bu söylemler arasında oyunun geliştirme aşamasında olduğuna dair iddialar da vardı. Fakat geliştirme sürecinin hangi aşamasında olduğu net bir şekilde belirtilmemişti.

gta 6

Geçtiğimiz gün sosyal medyada eski bir Rockstar çalışan GTA 6 hakkında bazı yeni iddialar ortaya attı. Bu iddialara göre GTA’nın devam oyunu 10 yıl önce geliştirilmeye başlamış. Üstelik yapım aşamasında da sona gelinmiş. Eski çalışanın iddiasına göre yeni oyun yakında duyurulacakmış.

Elbette bunlar tamamen iddialardan ibaret. Hali hazırda Rockstar cephesinden gelmiş yeni bir açıklama mevcut değil. Yine de bekleyip göreceğiz.

The Witcher’ın 2. sezon çekimleri tamamlandı