GTA 6 haritası ilginç özelliklere sahip olacak: Beklenenden daha büyük

gta 6

GTA 6 haritası ilginç bazı özelliklere sahip olacak gibi görünüyor. Önceki oyunun hayal kırıklığı yaratması nedeniyle beklenti bir miktar düşmüştü.

Adeta yılan hikayesine dönen GTA 6 haritası yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Birçok kişinin uzun yıllardan beri oynadığı bu oyun yeni versiyonlar ile gelmeye devam ediyor. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ise bunlar içerisinde hayal kırıklığı yaratan oyun olarak biliniyor.

Rockstar Games haritalar ile ilgili yaşanan sorunlar nedeniyle özür diledi. Şirketin yeni bir oyun çıkartmak yerine haritaları güncellemesi gerektiği söyleniyordu. Şimdi ise yepyeni bir iddia ortaya atıldı. GTA 6 muhtemelen yepyeni bir harita ile gelecek ve bu haritada devasa büyüklükte yerler olacak.

GTA 6 haritası donma sorunu yaşatmayacak

Konuyla ilgili ortaya çıkan son detaylara göre GTA 6 oyununda yer alan harita son derece büyük olmasına rağmen kısa bir süre içerisinde yüklenecek. Böylece uzun bir süre beklemeden oyuna girmek mümkün olacak. Fakat ortada çok büyük bir sorun var.

GTA 6 haritası

Gelen son detaylara bakacak olursak GTA 6 içerisinde kullanılacak olan haritalar son derece büyük ve birçok oyuncuyu dahil edebiliyor. Bu büyük harita içerisinde oyun oynayacak olan oyuncuların sayısının fazla olması bağlantı problemleri yaratabilir. Şu sıralar çeşitli donma ve kasma problemleri oyun dünyasının başına bela olmuş durumda.

GTA 6 çıkış tarihi artık belli

GTA 6 haritası bu soruna çözüm bulacak. Oyuncular haritanın bir alanından başka bir alanına geçtiklerinde problem yaşamayacak. Farklı bir oturuma katılmış olmalarına rağmen herhangi bir yükleme ekranı görmeyecekler. Haritanın her alanında ise belirli sayıda oyuncu yer alacak. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.