GTA 5’teki Karakterler Hangi Telefonları Kullanıyor?

GTA 5'teki Karakterler Hangi Telefonları Kullanıyor?

Rockstar Games’in gözbebeği oyunu ve serinin son oyunu olan GTA 5’in Karakterlerinin hangi telefonları kullandıklarını merak mı ediyorsunuz?

Konuyla ilgili bilgileri Reddit sitesinden aldık. Bilindiği üzere oyunda, Michael; Apple’a ait olan iPhone’unu kullanıyordu. iFruit özelliği ile iPhone sahipleri Oyunla da etkileşime geçebiliyordu.

Hangi Karakterler, Hangi Model Telefonları Kullandı?

Ağır başlı, hayatı ağır bir şekilde tecrübe etmiş Babacan Karakterimiz Michael; Apple’a ait olan iPhone’u kullanıyordu. Hayatı yeni yeni tanımaya başlamış ve kısa yoldan zengin olmaya çalışan Karakterimiz Franklin ise Güney Koreli Teknoloji Devi Samsung’a ait olan telefonlardan birini kullanıyordu. Psikopat; ama bir o kadar da sevdikleri için canını dâhi feda etmiş olan Savaş Pilotumuz Trevor ise Microsoft’a ait olan Windows Phone’lardan birini kullanıyordu.

2013 yılında Oyun çıktıysa o dönemin Popüler Telefonlarına göre Liste şöyle şekilleniyor:

Michael: iPhone 5 : (2012), oyundan sonra iPhone 5s çıktı.

Franklin: Samsung Galaxy S4

Trevor: Nokia Lumia 1520

Michael’a Yapılan Sürpriz İse Şu:

Oyuna mod yazan bir Redditor, Michael’ın cep telefonunu yani iPhone’unu; Windows Phone ile değiştirdi. Ayrıca tüm iFruit Uygulamalarını da oyundan kaldırıp yerine Windows Phone Uygulamalarını eklemiş. Bu Uygulamalar arasında: Xbox ve OneDrive yer alıyor. Redditor; her türlü Uygulamayı oyuna ekleyebileceğini, yaptığı Mod’un hem Tekli hem de Çoklu Oyuncu Modu için geçerli olduğunu vurguladı.

HTC A16 sızdı!