Continuum Hangi Windows 10 Telefonlarda Olacak?

windows 10 everyphone

Windows 10 Mobile’ın en önemli özelliklerinden biri olan Continuum hangi Windows 10 modellerinde yer alacak? Microsoft’a yakın kaynaklara bakılacak olursa, birçok model bu özelliği kullanabilecek.

Microsoft’un yeni mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile‘ın en heyecan verici özelliklerinin başında Continuum geliyor. Microsoft’un yeni telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL’de yer alan bu özelliklik, birçok Windows Phone kullanıcısının hayallerini süslüyor. Peki Continuum özelliklerini kimler kullanabilecek? Şimdiye kadar bu özelliği sadece üst düzey Windows 10 telefonların kullanacağı düşünülmüştü. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler, daha ucuz Windows 10 Mobile telefonlarda da bu özelliğin yer alacağını gösterdi.

windows-10-mobile

Çıkan son haberlere göre orta seviye Windows 10 modelleri de Continuum özelliğine sahip olacaklar. Nedir bu Continuum? Microsoft’un yeni işletim sistemiyle birlikte gelen bu özellik, kullanıcıların telefonlarını mini bir bilgisayara çevirmelerini mümkün hale getiriyor. Display Dock adaptörünü kullanan Windows 10 kullanıcıları, bu aracı sayesinde telefonları bir ekrana ya da projektöre bağlayabilecekler. Kullanıcılar bu sayede harici bir klavye ve fare kullanarak telefonlarını kontrol edebilecekler, dosyalarını ve belgelerini düzenleyebilecekler.

Nokia C1 Bir Kez Daha Adından Bahsettirdi