Govee : Eğlenceli aydınlatma ürünleri ile yaşamınıza canlılık katacak

govee

Özellikle akıllı ortam aydınlatması, akıllı ev aletleri ve akıllı IoT sistemlerinde sürekli yenilikler yaparak kişiselleştirilmiş, eğlenceli deneyimler yaşatan Govee’nin ürünleri sayesinde evinizin her bir köşesini veya bilgisayarlarınızı kendi zevkinize göre özelleştirebiliyorsunuz.

“Biz tasarlıyoruz. Biz üretiyoruz. Hayatı daha akıllı hale getiriyoruz’’ sloganı ile son kullanıcılara evlerinde hayatlarını kolaylaştıracak eğlenceli akıllı ürünler sunan Govee, Türkiye’deki evleri de akıllandırıyor.

govee

2017 yılından bu yana özellikle akıllı ortam aydınlatması, akıllı ev aletleri ve akıllı IoT sistemlerinde sürekli yenilikler yaparak kişiselleştirilmiş, eğlenceli deneyimler yaşatan akıllı ev ürünleri markalarından Govee’nin bu ürünleri sayesinde evlerinizin her bir köşesini kendinize göre özelleştirebiliyorsunuz.

govee

Ana ürün gamı akıllı ev aydınlatmaları olsa da aynı zamanda akıllı ev grubunda da çalışmalarını sürdüren marka; ev içi ve ev dışı akıllı aydınlatmalar, oyuncular için monitör arkası aydınlatmalar, TV aydınlatmaları, akıllı ampul, kettle, termometre ve buz yapma makinesi gibi birçok akıllı ürünü yelpazesinde barındırmasıyla dikkat çekiyor.

govee

Marka aynı zamanda yapay zekâyı da ürünlerinde kullanmaya başlayan alanındaki ilk markalardan biri. Govee’nin ürünleri Türkiye’nin yanı sıra Şili, Avrupa, Birleşik Krallık, BAE, Suudi Arabistan, Kuveyt, Malezya, Hong Kong, Filipinler, Meksika ve Japonya gibi ülke ve bölgelerde de son kullanıcılar ile buluşuyor.

Huawei Nova 11 Pro inceleme: Yok böyle şıklık!