Görüntü Kalitesini Zirvelere Taşıyan SUHD Teknolojisi İle Tanışın

Samsung SUHD TV

Samsung’un Tizen işletim sistemli SUHD TV’si, tescilli görüntüleme teknolojisiyle, akıllı re-mastering motoruyla ve kusursuz Smart TV fonksiyonlarıyla UHD’de yeni bir dönem başlatıyor.

Samsung, tescilli ve çevre dostu nanokristal görüntüleme teknolojisine ve akıllı SUHD özelliklerine sahip olan 88 inç JS9500 TV’yi sergiledi. Her açıdan yenilikçi olan SUHD TV, çarpıcı kontrast ayarı, büyüleyici parlaklık, muhteşem renkler ve mükemmel UHD ayrıntılarla daha üstün bir görüntü kalitesi sunuyor.

SUHD re-mastering motoru, görüntülerin parlaklığını otomatik olarak analiz ederek büyüleyici kontrast seviyelerine ulaşırken, enerji tüketimini en aza indiriyor. Böylece daha iyi bir kontrasta ve alışılmış televizyonlardan iki buçuk kat, renk ayarlama noktalarına göre de iki kat daha yüksek parlaklığa sahip görüntüler üretiyor.

 SUHD TV’nin nanokristal yarı iletkenleri, büyüklüklerine bağlı olarak ışığın farklı renklerini iletiyor. Böylece günümüzde mümkün olan en yüksek renk saflığını ve ışık verimliliğini üretiyor. Bu teknoloji izleyicilere alışılmış televizyonlara göre 64 kat daha fazla renk yansıması sağlıyor.

Samsung Ücretsiz Kulaklık Verecek