Samsung’dan Yeni SUHD TV

SUHD 9500 002

Samsung Electronics tanıttığı SUHD TV ürün serisi ile premium UHD içeriğinde yeni bir standarda imza attı ve televizyon izleme deneyiminde yeni bir dönemi başlattı.

 Yenilikçi SUHD TV, Ultra HD alanında önemli bir dönüm noktasını simgeliyor. Önceki ekranların kısıtlamalarını aşarak, şaşırtıcı bir kontrast, göz alıcı bir parlaklık ve muhteşem renklerden oluşan üstün bir görüntü kalitesi sunuyor.

 Samsung SUHD TV’ler ilgi çekici birçok yeni özelliğe sahip. SUHD re-mastering görüntü iyileştirme motoru izleyicilere benzersiz bir televizyon izleme deneyimi vaat ederken, şık kavisli tasarımı daha gerçekçi bir televizyon izleme deneyimi sunuyor ve kullanıcılar, Tizen Smart TV fonksiyonları sayesinde en sevdikleri içeriklere daha kolay erişim olanağı buluyor.

SUHD+9500_002

 Samsung SUHD TV’ler; Samsung’un patentli, çevre dostu nano-kristal teknolojisi ve akıllı SUHD re-mastering görüntü iyileştirme motoruna sahip. Bu sayede kontrast, parlaklık, renk reprodüksiyonu ve ayrıntılarda devrim yaratan yenilikler sayesinde izleyicilere üstün bir görüntü kalitesi sunuyor.

 SUHD TV’nin nano-kristal yarı-iletkeni farklı ışık renklerini boyutlarına göre düzenleyerek, renkler ve ışık verimliliğini en saf haliyle iletiyor. Söz konusu teknoloji daha net renklerden oluşan çok geniş bir yelpaze üreterek, izleyiciler için geleneksel televizyonlara kıyasla renklerin 64 kat daha fazla dışavurumunu sağlıyor.

 SUHD re-mastering görüntü iyileştirme motoru görüntülerin parlaklığını otomatik olarak analiz ederek, ekstra güç tüketimini en aza indiriyor, mükemmel kontrast seviyeleri sunuyor, çok daha koyu siyahlara sahip görüntüler üretiyor ve en net renkli görüntüyü sağlamak üzere parlaklık seviyesini geleneksel televizyonların 2.5 katına, renk ayar aralığını de iki katına çıkarıyor.

SUHD+JS9000

 Samsung, kavisli tasarımı 2013’te tüketicilerin beğenisine sunarak, ev eğlence sistemleri deneyimini farklı bir boyuta taşıdı. Çağdaş sanat ve mimari ipuçlarıyla tasarlanan ve geliştirilen Samsung cihazları pek çok modern ve minimalist detaylarla öne çıkıyor.

 Samsung’un Chamfer çerçeve tasarımına sahip Samsung SUHD TV JS9500’de TV ekranına daha fazla derinlik kazandırılırken, şık çerçevesi televizyonu duvara monte edildiğinde minimal çizgisiyle dikkat çekiyor. Arkası yumuşak ve dokulu Shirring tasarıma sahip olan SUHD TV JS9000 modeli ise televizyonun şık tasarımının her açıdan görünür olmasını sağlıyor.

 SUHD TV de dahil olmak üzere 2015’te piyasaya çıkacak yeni Samsung Smart TV’lerin tümü TV uygulamaları geliştirmeye yönelik web standardını destekleyen açık kaynaklı bir platform olan Tizen ile çalışıyor olacak. Tizen sayesinde Samsung’un yeni Smart TV platformu sadece pek çok yeni özelliğe sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda tüketicilere sezgisel erişim, daha entegre bir eğlence deneyimi ve her zamankinden daha da fazla içerik seçeneği sunacak.

Kingston’dan Bulut Yedekleme Özellikli USB Bellek