Google’ın Nexus’u da gün yüzüne çıktı

google

Google Nexus için söylentiler arasında yer alan diğer marka olan Huawei’nin ise 5.7 inç boyutlarında olan phablet: “Telefonla tablet arasında” pazarı için üretim yaptığı yönünde tahminler yapılıyor.

Bu tahmin Apple ve Samsung’un iki boyut üzerinden pazara çıktığı düşünüldüğünde son derece olası gözüküyor. Android M ile birlikte çıkması ihtimalini de düşündüğümüzde cihazlar üzerindeki tahminlerin doğru olup olmadığını görmek için yılın son aylarını beklememiz gerekecektir.

Huawei ve LG’nin yeni Android M cihazı için üreticiler arasında yer aldığı söylentileri hatırı sayılı bir süredir ortalıkta dolaşıyordu.

google nexus

Blogger Marques Brownlee adlı blogger, Endonezyalı bir Google+ kullanıcısının duvarında gördüğü fotoğraf ile yeni Nexus’un üreticilerinden birinin hangisi olduğunu kanıtlamış oldu.

Teknik özellikler açısından beklentiler ise yeni Nexus’un Qualcomm Snapdragon 808 yongasetine sahip olması yönünde. Motorola Nexus 6’nın Amerika satış etiketi 649 Dolar yaklaşık olarak 1851 TL iken orijinal LG Nexus 5 fiyatı 349 Dolar yaklaşık olarak 995 TL fiyat etiketine sahipti.

Moto 360 2 farklı sürümle gelebilir