Google’ın Bedava Dağıtacağı Uygulamalara Nasıl Erişilecek?

Google’ın Bedava Dağıtacağı Uygulamalara Nasıl Erişilecek 2

Google ani bir kararla bazı uygulamaları bedava dağıtacağını açıkladı. Peki Google’ın bedava dağıtacağı uygulamalara kullanıcılar nasıl erişecek?

Google yaptığı güncelleme ile bedava dağıtacağı uygulamalara erişimi kolaylaştırdı. Google’ın bu hareketi, Google Play kullanımını arttırmak amaçlı yorumlanabilir. Google tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan Haftanın Bedava Uygulaması bölümü içerisinde her hafta ücretli bir uygulama ücretsiz olarak kullanıma açılacak. Sadece izin verilen hafta içerisinde ücretsiz indirilebilecek uygulama kullanıcılar tarafından ömür boyu kullanılabilecek.

Bedava Dağıtacağı Uygulamalara Erişim

Google Play hesabına giriş yaptığınız mail adresi üzerine kayıt edilebilecek uygulamayı istediğinizde aynı Google Play hesabı ile başka akıllı telefonlara da indirebileceksiniz.

İlk ücretsiz uygulama Google tarafından kullanıma sunuldu. Bu uygulamanın adı Cartoon Network’ün Adventure Time çizgi filmini temel alan Card Wars – Adventure Time isimli oyunu. Bu uygulama normalde 10.99 TL (2.99 dolar) fiyatla satışa sunulmuş durumda. Google sınırlı bir süre için bu oyunu ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Tabii ki bu tarz bir yaklaşımı sadece Google sunmuyor. Apple’ın da App Store üzerinde benzer bir promosyon uyguladığını ve iOS kullanıcılarına iyilik yaparak Haftanın Ücretsiz iOS Uygulaması adı altında güzel uygulamalar sunduğunu belirtmemizde fayda var.
Google’ın Bedava Dağıtacağı Uygulamalara Nasıl Erişilecek