Google, Timeful’u Satın Aldı!

Google Timefulu Satin Aldi

Arama motoru devi Google, Gmail’in resmi blogu üstünden yaptığı resmi açıklamayla akıllı takvim ve görev yönetimi uygulaması Timeful’u satın aldığını duyurdu.

Timeful, zamanınızı, görevlerinizi ve yapılacaklar listenizi bir araya getiren bir asistan uygulama olarak biliniyor.

Google, Timeful'u Satin Aldi!

Teknoloji devi Google’ın söz konusu satın almayı Gmail blogu üstünden duyurması bir anlamda Timeful’un kullanım alanları konusunda bilgi veriyor. Gmail içerisinde Google Apps’lerle konuşabilir hale getirilerek Gmail’i çok daha aktif ve efektif kullanılabilir kılacak. Yeni uygulama ile hatırlatıcılar, yapılacaklar listesi ve görev yönetimleri çok daha basit bir şekilde gerçekleşecek.

Timeful, resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte önce kullanıcılarına, sonra da bugüne kadar destek olan Khosla Ventures, Kleiner Perkins, Greylock, Data Collective, Pitango ve Agrade gibi yatırımcı şirketlere teşekkür etti. Uygulamayı sanal mağazadan indirmeye devam edebilirsiniz, ancak Timeful ekibinin Google içinde yeni projelere yelken açacağı da belirtiliyor.

Söz konusu uygulama geçtiğimiz yaz iOS platformu için çıkışını gerçekleştirmişti. Uygulama şimdilik Android için yok, ancak Google tarafından satın alınmasıyla çok yakında Play Store üzerinde göreceğimiz kesin.

Google: Space Tuşu Tarih Oluyor!