Google, ‘Akıllı Cevap’ özelliğini geliştiriyor!

Google Akilli Cevap ozelligini gelistiriyor

Arama motoru devi Google, Gmail servisi için Akıllı Cevap özelliğini geliştirmeye devam ediyor.

İnsanlar bir süre sonra sayısız e-postaya cevap vermekten bıkıyor, cevap vermek dahi istemiyor. Ama teknoloji devi Google bu işe de sizin yerinize el atmaya devam ediyor.

Google, 'Akilli Cevap' ozelligini gelistiriyor!

Teknoloji devi Google, elektronik postaların yapay zeka ile yanıtlanmasını amaçlayan yeni bir araçla ‘Otomatik Yanıt’ kavramını farklı bir boyuta taşımaya hazırlanıyor. Bahsi geçen bu yeni teknolojinin Google’ın e-posta yönetim ve organizasyonu için kullanılan Inbox iOS / Android uygulamasına gelen güncelleştirmenin bir parçası olarak lanse ediliyor. Yapılan açıklamaya göre bu özellik insanlar tarafından gerçekleştirilen bazı görevlerin makine öğrenmesi ile nasıl devralınabileceğini göstermek adına Google’ın çabalarının son örneği olmuş olacak.

Akıllı Cevap, e-postada yer alan sözcüklerin ne anlama geldiğini çözerek detaylı bir yanıt üretmiyor ancak üç farklı cevap seçeneği sunarak insanların e-postaları pratik olarak cevaplayabilmelerini sağlamak istiyor. Geliştirmelerle birlikte, bu özelliğin çok daha fazla cevap kalıbına ve çok daha detaylı cevaplara kavuşacağı belirtiliyor.

Teknoloji devi Google özellikle küçük dokunmatik ekran klavyeleri ile donatılmış telefonlarda Akıllı Cevap özelliğinin oldukça popüler olacağından emin. Yeni özellik 2 milyondan fazla kurumsal kullanıcının yanı sıra Inbox uygulamasının ücretsiz sürümünü kullanan herkes için geçerli.

Paradox, White Wolf Publishing’i satın aldı!