Google, son telefonu ile kullanıcılarını sinir etti

Google, son telefonu ile kullanıcılarını sinir etti

Google son telefonundaki bir çıkıntı kullanıcıların tepkisini topladı. İşte tüm detaylar.

Google’ın en yeni premium akıllı telefonunun sahipleri, cihazın ekranında görünen tuhaf darbeler ve dalgalanmalardan şikayetçi. Şirket, Pixel 8 Pro ile ilgili sorunun “Pixel 8 performansı veya dayanıklılığı üzerinde işlevsel bir etkisi olmadığını” iddia ediyor, ancak bazı kullanıcılar sorunu çözmek için yeni telefonlarını çoktan iade etti. Pixel sahipleri, sorunla ilgili deneyimlerini sosyal medyada ve Google forumlarında paylaşarak, herhangi bir düzeltmenin olmamasından duydukları hayal kırıklığını dile getirdi. Constanza Juarez adlı bir kullanıcı, “Benimkinde de bu vardı” diye yazdı. “Doğal ışıkta görünmüyor ancak yapay ışık altında hem ekran açıkken hem de kapalıyken son derece belli.”

Google, son telefonu ile kullanıcılarını sinir etti

Başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “Cam ekran koruyucuyla bile Pixel 8 Pro’mun kenarlarını incelediğimde aynı tümsekleri görebiliyorum.” Ekranın sol üst ve alt kısmında, SIM kart tepsisinin üstünde, parmak izi tarayıcısının yanında ve ekranın sağ üst ve alt kısmında çarpma ve dalgalanmalar olduğu bildirildi. Hatta bazıları, telefonlarını Google’a geri gönderdiklerini, ancak aynı sorunun yeni cihazda da ortaya çıktığını bildirdi.

Google Pixel 8 Pro’nun parçalara ayrıldığını gösteren bir video, akıllı telefonun dahili mekaniğinin ekran çarpmalarından sorumlu olduğunu ve bunun da telefon üreticisinin bu özel modeldeki sorunu düzeltme girişimlerini zorlaştırabileceğini öne sürüyor. Ancak sorun kısa sürede çözülmezse kullanıcılar yüksek ihtimalle telefonlarını iade ederler.

Squid Game: The Challenge yarışmacısı deneyimlerini paylaştı