Asus WRT Merlin için yeni sürücülerini yayınladı

asus wrt merlin

Asus WRT Merlin modemleri için yeni sürücülerini yayınladı. Konuyla ilgili yeni gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Yeni güncelleştirmenin ismi; 378.56 Beta 2. Yeni güncelleştirmenin hedefinde Asus’un bazı Router’ları yer alıyor. Özellikle sunulan güncelleştirme cihazlarda ortaya çıkan Qos sorununu çözüyor ve IPv6 desteği veriyor.

Ayrıca yeni güncelleştirme VPN durumları için de yeni güncelleştirmeleri içeriyor. Fransada yaşanan internet problemleri ve Qos sayfa çıkışı gibi özellikler de cihazlara eklenmiş durumda.

Firefox ve Qos genellikle sürekli bir çakışma yaşıyordu. Sistem sayfası da yenilenmiş bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirilmiş Guest Mac filtresi; 64 Bitlik şifreleme teknolojisine sahip.

asus wrt merlin

Smart Connect ise güvenli ara yüze sahip. Önceki Beta sürümde ortaya çıkan 128 KB ve 64 KB bellek problemleri de ortadan kaldırılmış. Zira önceki sürümde NVRAM problemi yaşanıyordu.

cURL desteği de yeni çıkan Firmware ile çözülmüş durumda. DHCP de Sınırlı Bağlantı problemlerine neden oluyordu yeni güncelleştirme ile bu sorun da ortadan kalkmış oldu.

ASUS’ RT-AC87 (U and R), RT-AC68 (P, R, U, and W), RT-AC66 (R, U, and W), RT-AC56 (S, R, and U), and RT-AC3200; yeni güncelleştirmeden yararlanan cihazlar.

Acer Aspire R14 bilgisayarını tanıttı!