Google Pixel 3 ile Selfie çekmek kolaylaştı!

google pixel 3 xl 4

Google Pixel 3’ün kamera uygulaması yeni aldığı güncelleme ile artık gülmenizi algılayabiliyor. Bu sayede Selfie çekmek için sadece gülümsemeniz yeterli olacak. Telefon dudaklarınızı algılayacak ve fotoğrafı anında çekecek.

Google’ın kendi bünyesinde üretmiş olduğu Pixel 3 modelleri güncellemeleri direkt olarak alması ile Android cephesinin aslında en güçlü kozu diyebiliriz. Google, Pixel 3 için yayınladığı güncellemeler ile ilk olarak yenilikleri bu modellerine sunuyor. Google, bugün Pixel 3’ün kamerası için yayınladığı güncelleme ile Selfie tutkunlarına büyük bir jest yaptı.

Google Pixel 3 dudaklarınızı algılıyor

Pixel 3’ün güncellenen kamera uygulaması artık dudaklarınızı algılayacak. Selfie çekmek istediğinizde telefonu uzaklaştırıp gülmeniz yeterli olacak. Pixel 3 ve Pixel 3 XL dudaklarınız gülme pozisyonuna geçtiği anda fotoğrafı çekebilecek.

Google Play Store’a çeviri özelliği geldi!

Bu özellik şimdilik Pixel 3 modellerine sunulmuş durumda. Google, Pixel 3’ün kamera uygulamasını henüz 3. parti telefon üreticilerine sunmuş değil. İlerleyen aylarda 3. parti telefonlara da destek gelirse, bu özelliği diğer Android telefonlarda da kullanmak mümkün olacaktır.

Google Pixel 3