Google+ hesap silme işlemi nasıl yapılır?

Google+ hesap silme

Google’ın fişini çektiği Google+ hizmetini nasıl kapatacağınızı anlatıyoruz. Adım adım Google+ hesap silme işlemi için sizleri haberimize alalım. Bakalım Google Plus hesap silme işlemi nasıl yapılıyormuş?

Google, Google+ servisini 2019’un Nisan ayında kapatacağını bugün resmen açıkladı. Güvenlik açıklarından dolayı kapanış tarihi tam dört ay geriye çekilen Google+ hizmeti, Nisan’dan sonra hizmet vermeyecek.

Google Plus’ın fişi daha erken çekiliyor!

Biz de sizler için Google+ hesap silme işleminin nasıl yapıldığını anlatıyoruz. Google+ kapanmadan önce aşağıdaki adımları uygulayarak Google+ hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Google+ hesap silme işlemi nasıl yapılır?

  1. Adım: Google+ sayfasına buradan Google hesabınız ile giriş yapın.
  2. Adım: Eğer Google+ hesabınız varsa sol bölümde Ayarlar bölümü görünecek. Hesabınız yoksa yeni hesap aç bölümü görünür. Sadece yeni hesap aç opsiyonu görünürse Google+ hesabınız yok demektir. Direkt sayfayı kapatabilirsiniz. Hesabınız varsa 3. Adıma bakın.
  3. Adım: Ayarlar menüsüne tıkladığınızda sol tarafta bir bölüm açılacak. Bu bölümün en altında Google+ Profilimi Sil seçeneği yer alacak. Buna tıklayın.
  4. Adım: Google şifrenizi girerek Google+ hesabınızı silebilirsiniz.

Google+ hesap silme

Yukarıdaki adımları uygulamak için Nisan ayına kadar vaktiniz var. Ancak Google+ hizmetinde 2 adet kritik güvenlik açığının bulunduğunu bu yüzden de hesabınızı kullanmıyorsanız şimdiden silmenizi tavsiye ettiğimizi belirtelim.