Google Play Store’da En Çok İndirilen Uygulamalar

Google Play Store'da En Çok indirilen Uygulamalar

5 yıl önce kullanıma sunulan Google Play Store’da en çok indirilen uygulamalar açıklandı. İlk sırada hepimizin yakından tanıdığı bir isim var.

Android için uygulamaları bulabildiğimiz Google Play Store bugunkü adıyla bundan beş yıl önce kullanıma sunulmuştu. Google bunu kutlamak için en çok indirilen uygulamaların verilerini paylaştı. İlk günden bugüne kadar Google Play Store’da en çok indirilen uygulamalar ve oyunlar açıklandı. Gelen verilerin ABD tabanlı olduğunu belirtelim.

Google Play Store'da En Çok indirilen Uygulamalar

Google’ın açıklamasına göre ABD’de Play Store’da gelmiş geçmiş en fazla sayıda yüklenen oyun Candy Crush Saga oldu. Ülkemizde de çok sayıda insanın bu oyunu oynadığını düşünürsek çok da şaşırtıcı bir sonuç değil. Candy Crush Saga’yı ise sürekli koşup engellerden kaçındığımız oyunlar takip etti. İkinci sırada Subway Surfers, üçüncü sırada Temple Run 2 ve dördüncü sırada ise Despicable Me yer aldı. En çok yüklenen beşinci oyun ise yine ülkemizde de geniş kitleler tarafından oynanan Clash of Clans oldu.

En çok yüklenen uygulamalara bakıldığında ise ilk iki sırada beklendiği şekilde Facebook ve Facebook Messenger bulunuyor. ABD’de epey popüler olan Pandora Radio ise üçüncü sırada. Onu ise son dönemin en popüler iki uygulaması Instagram ve Snapchat takip ediyor.

Twitch Pulse Oyuncuları Buluşturacak


Yorumlar kapatıldı.