Google Play Store 3. Yaşını İndirimlerle Kutluyor

Google Play Store Hediye Kartlari Turkiyede

Sunduğu zengin uygulama seçkisiyle Android işletim sisteminin başarısında önemli bir rol oynayan Google Play Store, 3. yaşını çeşitli indirimlerle kutluyor.

Android kullanıcıların 1.3 milyondan fazla mobil uygulamaya erişim sağlamasını sağlayan ve bugüne kadar 50 milyardan fazla indirmeye sahne olan Google Play Store, zengin uygulama seçkisi sayesinde Android işletim sisteminin başarısında oldukça önemli bir rol oynuyor. Kullanıcıların Android tercih etmelerinin en önemli nedenleri arasında yer alan Google Play Store hep hayatımızdaymış gibi görünse de, aslında platform sadece 3 yıl önce kuruldu.

Google Play Store Hediye Kartlari Turkiye'de!

Google‘ın yaklalık 100.000 mobil uygulamaya sahip olan Android Market’i yeniden tasarlamasıyla ortaya çıkan ve App Store’a sağlan bir rakip olan Google Play Store, bugün 3. yaşını kutladı. Uygulama merkezinin yıldönümündeki mutluluğu kullanıcılarıyla paylaşan Amerikalı internet devi Google birçok uygulama, kitap, film ve müzikte indirimler yaptı.

Yüzde 90’a kadar varan bu indirimlerin uygulandığı uygulama ve içerikler şimdilik Google Play Store’da görülüyor olsa da yıldönümün geride kalmasıyla birlikte bu özel indirimlerin son bulması bekleniyor. Bu yüzden Google’ın indirimlerinden faydalanmak isteyen Android kullanıcılarının ellerini çabuk tutmaları gerekiyor.

Microsoft Telefonlar İçin Hazırladığı Klavyeyi Tanıttı