Google Pixel 7 Pro özellikleri neredeyse kesinleşti

Google Pixel 7

Teknoloji dünyasının büyük bir merakla beklediği ve resmi tanıtımının yapılmasına yalnızca 2 günün kaldığı Google Pixel 7 Pro modeli, son sızıntılarla birlikte tüm özelliklerini ifşa etmiş oldu.

Google Pixel 7 Pro özellikleri neredeyse kesinleşti. Google, akıllı telefon dünyasındaki yerini sağlamlaştırmak ve hatta güçlendirmek için elinden geleni yapan bir marka. Bu yolda kendine Pixel serisini dost tutan Amerikalı teknoloji devinin, bugüne kadar öyle aman aman bir başarısının olduğunu söylemek pek mümkün değil. Ancak her yeni model, bu durumu değiştirmek için bir fırsat olarak görülüyor. Tıpkı Pixel 7 serisinde olduğu gibi.

Google Pixel 7

Şirket tarafından çok önceden yapılan açıklamayla birlikte, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro modellerinin 6 Ekim’de resmen tanıtılacağı duyurulmuştu.

Google Pixel 7 Ultra

Google Pixel 7 Pro özellikleri neredeyse kesinleşti

Lansman tarihine artık sayılı gün kalmış olması sızıntıların da artması manasına geliyor. İşte Google Pixel 7 Pro’nun sızdırılan kamera detaylarının arkasında yatan gerçek de bu.

Google Pixel 6a

Öyle ki bugün internete düşen bilgilere göre, arka yüzeyinde 50MP + 48MP + 12MP’lik üçlü bir kuruluma sahip olacağı iddia edilen Pixel 7 Pro aynı zamanda 5X optik, 30X’de dijital yakınlaştırma özelliklerinin sahibi olacak. Bu Pixel 7 Pro hakkında öğrendiğimiz son yeni bilgiydi. Ancak bu cihaz hakkında daha önce öğrendiklerimizi de anımsayacak olursak; Pixel 7 Pro karşımıza Tensor G2 yonga setiyle çıkacak. Ön yüzeyinde 10,8MP’lik bir kameraya sahip olması beklenen telefonun fiyatının ise 599,99 dolar olacağı bilgisi sızdırılmıştı.

Meta kriz yönetimi ile ön planda! Bir ayrılık daha!