Google Pixel 3 tanıtım tarihi resmen açıklandı!

Google Pixel 3

Google, yeni telefonları Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL modellerini tanıtacağı etkinliğin tarihini açıkladı. Pixel 3 ailesi rakibi iPhone Xs’ten daha sonra tanıtılacak. İşte Pixel 3’ün tanıtım tarihi!

Google’ın geçtiğimiz yıllarda başlattığı Pixel telefon modelleri büyük ilgi görmesinin ardından, Pixel 2 modelleri tanıtılmıştı. Pixel 2 XL’de yaşanan sorunlardan dolayı başı ağrıyan Google, bu hatayı Pixel 3 ailesi ile telafi etmek için kolları sıvamış durumda.

Uzun bir süredir Google’ın Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerini tanıtacağı söyleniyordu. Bugün ise Google, yeni telefonlarının tanıtım tarihini açıkladı.

Google Pixel 3 9 Ekim’de tanıtılacak!

Google’ın basına göndermiş olduğu davetiyeye göre Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri 9 Ekim tarihinde tanıtılacak. Pixel‘in rakibi yeni iPhone’un 12 Eylül‘de tanıtılacağını düşünürsek, Google’ın temkinli davrandığını söyleyebiliriz.

Google Chrome’un mobil tasarımı yenilendi

Pixel 3, çentiksiz ekran ile gelecekken Pixel 3 XL çentikli ekran tasarımı ile gelecek. Gücünü Qualcomm‘un Snapdragon 845 yonga seti ve 4 GB RAM‘den alması beklenen Pixel 3 modelleri, tek kamera kurulumu ile gelecek. Ancak bu tek kamera kamera algoritması sayesinde portre fotoğrafları çekebilecek.

Google Pixel 3

DxOMark testinde Huawei P20 Pro‘yu tahtından edeceği söylenen Pixel 3, kutusundan en güncel Android sürümü olan Android 9.0 Pie ile çıkacak. Android güncellemelerini direkt olarak alacak olan Pixel 3 modellerinin; Pixel 3 için 799 ve Pixel 3 XL için 899 dolar fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor.