Google Pixel 2 satışları iPhone X’i solladı

pixel 2

Malum, önümüz yılbaşı. Yılbaşı kutlamaları ülkemiz için çok büyük bir önem arz etmese de Amerika ve bazı Avrupa ülkelerinde yılbaşının anlamı çok daha fazla. Özellikle Amerika’da insanlar yılbaşı zamanı birbirlerine hediyeler alarak, günü ailecek geçirmeye özen gösteriyorlar. Doğal olarak yılbaşı zamanında teknolojik ürün satışlarında da önemli patlamalar yaşanıyor. Aynı şu aralar olduğu gibi. Zira normalde çok büyük bir satış potansiyeline sahip olmayan Pixel 2 bile, şu zamanlarda Amerika’da yok satıyor.

Google Pixel 2, iPhone X’ten fazla sattı

Son zamanlarda Google Pixel 2 ile ilgili pek çok habere denk geldik. Bu haberlerin önemli bir bölümü, telefonda ortaya çıkan sorunlar üzerineydi. Fakat öyle görünüyor ki bu olumsuz tablo bile Google Pixel 2 satışlarının patlamasını engelleyememiş. Zira Localytics tarafından paylaşılan raporlara göre, Amerika’da yılbaşı döneminde en fazla satan akıllı telefon Google Pixel 2 oldu. Pixel 2’yi ise Pixel 2 XL izledi. Apple’ın başarılı telefonu iPhone X ise kendisine 3. sırada yer bulabildi. Note 8 ise rakiplerinin hayli gerisinde kaldı.

Cihaz aktivasyonlarına göre düzenlenen listeye aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2017-12-28 11.28.32

Bu liste, yılbaşı tatili döneminde aktifleştirilen cihaz sayısına göre düzenlenmiş. Yani bu veriler, yeni açılan bir telefonun aktif hale getirilmesi ile ortaya çıkarılmış durumda. Bakalım Google Pixel 2 satışları, yılbaşı döneminden sonra da aynı başarıyı devam ettirebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Akıllı hoparlör satışları yılbaşında patladı