Google Meet yeni bir güncelleme aldı

g1 1

Google görüntülü görüşme programları konusunda son yıllarda birçok çalışma yaptı. Bu çalışmaların ürünlerinden biri Google Meet olmuştu. Şirket şimdi bu uygulaması için güncelleme yayınladı.

Google Meet, arama motoru devin en yeni görüşme programı olarak faaliyetlerine devam ediyor. Daha önce GTalk, Google Allo, Google Duo ve Google Hangouts gibi birçok uygulamayla karşılaşmıştı.Google Duo ile entegre olan Google Meet tasarımı son güncelleme ile değiştirildi. Meet’in yenilenen kullanıcı arayüzü Samsung Smart TV’lerde gösterildi.

Google Meet

Görüşmeyi sonlandırma, web kamerasını açma veya kapatma, mikrofonu etkinleştirme/devre dışı bırakma, açılır pencerede videoyu açma ve video efektlerini etkinleştirme/devre dışı bırakma, tümü yeni yükseltilmiş video konferans arayüzünde mevcuttur. Ekran görüntülerine göre, grup video görüşmesi en fazla dört katılımcı içerebilir. Uygulama, Samsung’un Tizen uygulama mağazasında mevcut, ancak henüz uyumlu bir TV modeli tanımlanmadı; yine de, web kamerası olan akıllı TV’lerle çalışmalıdır.

Güncellenen uygulama büyük ekran kullanımı için de optimize edildi, özellikle TV için getirilen uygulama TV’nin uzaktan kumandasıyla çalışabilecek. Beyaz bir temaya sahip olan Google Duo uygulamasının aksine, Google Meet uygulamasının gözleri yormayan koyu bir kullanıcı arayüzü var. Giriş yaptığınızda, tüm kişilerinizi ve son grup aramalarınızı Yeni Arama ekranında göstererek görüntülü arama başlatmayı kolaylaştırır. Platform artık yenilenmiş bir görünüme sahip ve kullanılabilirlik artık daha da basitleştirilmiş durumda.

Realme 10 Pro+’ın pil boyutu resmiyet kazandı