Galaxy S23 Ultra kamera özellikleri ortaya çıktı

s3

Galaxy S23 serisinin tanıtım tarihine yaklaştıkça seri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor, son olarak Galaxy S23 Ultra’nın kamera özellikleri ortaya çıktı.

Galaxy S23 Ultra, serinin en premium cihazı olarak tanıtılması bekleiyor. Serideki cihazlardan ayrılacak en büyük özelliği olarak kamerası gösteriliyor. Gelen bilgilere göre akıllı telefonun ultra geniş açılı lensi ve 10x zoom kamerasının tedarikçisi olacak. Rapora göre Galaxy S23 Ultra, her ikisi de Sunny Opticals tarafından sağlanacak olan katlanmış 10 megapiksel 10x zoom sensörüne ve 12 megapiksel ultra geniş açılı lense sahip olacak.

Galaxy S23 Ultra

Bu sensörler, önceki nesil Galaxy S22 Ultra’ya göre bir iyileştirme olacak olsa da Galaxy S23 Ultra’daki selfie kamerasının daha küçük çözünürlüklü bir sensöre sahip olacağı görülüyor. Farkında olmayanlar için şirket, ana sensör 200 megapiksellik devasa bir sensör olacak şekilde, yaklaşmakta olan amiral gemisinde kamera kurulumunda büyük iyileştirmeler yapmayı planlıyor. Bununla birlikte, ön tarafta 10 megapiksel veya 12 megapiksel selfie atıcı bulunacak.

Bu, Galaxy S21 Ultra’dan bu yana Ultra modellerinde sunulan 40 megapiksel görüntü sensöründen biraz daha düşük. Paylaşılan bilgiler kapsamında cihaz tanıtılırsa firma Sony yapımı görüntü sensörlerinin kullanımını aşamalı olarak kaldırmaya başlamış olacak. Ancak bunun hala doğrulanmamış bir bilgi olduğunu hatırlatalım.

Google Pixel 7A teknik özellikleri belli oldu