Google Fotoğraflar silinen fotoğraflar ve videolar nasıl kurtarılır?

Google Fotoğraflar silinen fotoğraflar ve videolar nasıl kurtarılır?

Google Fotoğraflar, özellikle Google Pixel telefonlar ve diğer Android kullanıcıları için fotoğraflarınızı ve videolarınızı yedeklemek için en çok tercih edilen bulut depolama seçeneklerinden biri. Yanlışlıkla verilerinizi silerseniz kurtarmanın bir yolu var. İşte detaylar.

Google Fotoğraflar, eski fotoğrafları depolamak için kullanılan ideal bir platform. Çevrimiçi ücretsiz bir fotoğraf yedekleme hizmeti arıyorsanız, Google Fotoğraflar en iyisidir. Google Fotoğraflar’ı da kullanıyorsanız ve yanlışlıkla Google Fotoğraflar‘daki verileri sildiyseniz, endişe etmeyin. Bunları kurtarmanın bir yolu var. Bu adımları izlerseniz, Google Fotoğraflar’dan silinen fotoğrafları kurtarabilirsiniz.

Google Fotoğraflar silinen fotoğraflar ve videolar nasıl kurtarılır?

GoogleFotoğraflar, fotoğrafları yüz, konum, zaman ve diğer birçok albüm seçeneğine göre çok sistematik bir şekilde sınıflandırır. GoogleFotoğraflar uygulamasından sildiğiniz fotoğraflar ve videolar bile sonsuza kadar silinmeden önce 60 gün boyunca Çöp Kutusu klasöründe tutulur. Silinmeden önce onları geri almak mümkün. Ancak bu, yalnızca Google Fotoğraflar’ın Yedekle ve Senkronize Et özelliği etkinleştirildiğinde gerçekleşir.

Google Fotoğraflardan Silinen Fotoğraflar ve Videolar Nasıl Kurtarılır?

Android telefon, Android tablet, iPhone veya iPad’deki bir fotoğrafı veya videoyu geri yüklemek için Google Fotoğraflar uygulamasını açın. Altta Kitaplık’a dokunun, Çöp Kutusu klasörüne gidin. Geri yüklemek istediğiniz fotoğrafı veya videoyu bulun. Bir fotoğrafa veya videoya dokunun ve basılı tutun. En alttaki Geri Yükle seçeneğine basın. Fotoğraf veya video, telefonun Galeri uygulamasına, GoogleFotoğraflar kitaplığına ve içinde bulunduğu albüme geri taşınacaktır. Bilgisayarınızda photos.google.com’a gidebilirsiniz. Pencerenin sol tarafındaki Çöp Kutusu klasörünü tıklayın. İmlecinizi geri yüklemek istediğiniz fotoğraf veya videonun üzerine getirin, ardından Seç’i tıklayın. Sağ üstteki Geri Yükle’ye tıklayın. Fotoğraf veya video, GoogleFotoğraflar hesabınıza geri yüklenecek ve içinde bulunduğu albümlere geri eklenecektir.

Snapdragon 898 kullanacak ilk telefon belli oldu