Google Fotoğraflar, Kilitli Klasör ve Anılar için daha fazla denetim özelliği ekliyor

Google Fotoğraflar, Kilitli Klasör ve Anılar için daha fazla denetim özelliği ekliyor

Bugün, Google I / O geliştirici konferansının ilk günüydü ve arama devi tüm hizmetlerinde güncellemeleri duyurdu. Google Fotoğraflar da unutulmadı.

Uygulama, hassas fotoğrafları ayrı ayrı kaydedebileceğiniz yeni bir parola korumalı Kilitli Klasör alanı alacak. Burada depolananlar, Google Fotoğraflar’da veya cihazınızdaki başka herhangi bir galeri uygulamasında gezinirken görünmez. Kilitli Klasör ilk olarak Piksellerde sunulacak ve yıl boyunca daha fazla Android cihaza ulaşacak. Piksellerde, fotoğrafları ve videoları kamera uygulamasından doğrudan Kilitli Klasörünüze kaydetme seçeneğine sahip olacaksınız.

Google Fotoğraflar, Kilitli Klasör ve Anılar için daha fazla denetim özelliği ekliyor
Google Fotoğraflar, Anılar ile geçmiş yıllardan fotoğrafları, yakın zamanda öne çıkan anları, sevdiklerinizle olan anları, en sevdiğiniz aktiviteleri vb. ortaya çıkaracak. Ancak bazen sonsuza dek unutulmasını isteyebileceğiniz bir şeyi ortaya çıkarabilir, bu nedenle bu yaz sonunda belirli kişilerin veya zaman dilimlerinin fotoğraflarını gizlemeye yönelik kontrollerin bulunması daha kolay hale gelecek. Uygulama ayrıca ızgaranızdaki Anılar için daha ayrıntılı kontroller alacak. Bugünden itibaren, bir gezi önemli noktasını yeniden adlandırabilir veya kaldırabilirsiniz. Yakında, bir Anıdan tek bir fotoğrafı kaldırabilecek, ve Anıları kutladığınız anlara göre yeniden adlandırabilecek veya kaldırabileceksiniz. Bu yazın sonlarından itibaren, Google Fotoğraflar, şekil veya renk gibi şeyleri paylaşan üç veya daha fazla fotoğrafta bulduğu küçük desenleri vurgulayacak. Ayrıca yine bu yıl klasörünüzde, kutladığınız anların yeni türlerini de göreceksiniz. Bu Anılar, fotoğraf tablonuzda gezinirken yeni Ayın En İyisi Anıları ve önemli seyahat anları ile birlikte görünecek.

Tam kapanma sürecinde internette en çok arananlar!