Facebook sanat buluşmaları devam ediyor

en başarılı mobil uygulama şirketi

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Facebook sanat buluşmaları ile gündeme geliyor. İşte bu buluşmalar ile ilgili detaylar.

Facebook sanat buluşmaları birçok kişinin merak içerisinde olduğu detaylar arasında yer alıyor. Her ülke için farklı bir sanat buluşması düzenleyen firma Türkiye’de de ilginç bir yöntem deniyor. Modern ve çağdaş sanatı sürekli ve etkili kılan sergiler düzenleyen İstanbul Modern Sanat, Facebook İstasyon Kültür Sanat Buluşmaları için öncülük edecek. Böylece Facebook Türkiye içerisinde kendisini sanat ile daha çok duyurmuş olacak.

Facebook sanat buluşmaları

Facebook İstasyon ve Facebook Türkiye hesabından canlı yayınlanması planlanan ilk buluşma, İstanbul Modern Direktörü Levent Çalıkoğlu müze koleksiyonunda yer alan 10 yapıt üzerinden 1945’ten bugüne Türkiye Modern ve Çağdaş sanat incelemesi yapacak. Çeşitli canlı yayınlarla bu sanat buluşmaları aktif hale getirilecek. Böylece çok daha keyifli bir kullanım sağlanmak isteniyor.

Facebook hesabınız silinebilir buna dikkat

Facebook Türkiye Kamu Politikaları Departmanı Başkanı Çağatay Pekyörür, “Türkiye’deki ilk topluluk merkezimiz Facebook İstasyon aracılığıyla ülkemizdeki sanat etkinliklerini desteklemeye karar verdik. Birçok kişinin salgın sebebiyle evde kaldığı bu süreçte, ilk buluşmaları dijital ortamda gerçekleştireceğiz. Facebook İstasyon Kültür Sanat Buluşmaları ile Türkiye’deki önde gelen müzeleri dijital ortamda ziyarete açmanın yanı sıra, yerel sanat ve kültür topluluklarına kendi hikayelerini anlatmalarında yardımcı olmak istiyoruz. İstanbul Modern ile yaptığımız işbirliği ile Türkiye’nin farklı illerinde yaşayan ve İstanbul Modern Müzesi’ni gezme fırsatı bulamayan kişilere de bir seçenek sunmuş olacağız” ifadelerine yer verdi.

Google Meet ücretsiz hale geldi! İşte detaylar!

Sizce Facebook sanatsal aktivitelere yeterli miktarda destek veriyor mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.