İş Bankası Sanal Girişimcilik Şubesi GoArt Metaverse’te

GoArt Metaverse

İş Bankası, girişimciler ve girişimcilik ekosistemi paydaşlarına özel faaliyete geçirdiği Girişimcilik Şubesi ile yeni nesil finans uygulaması Nays’ın avantaj ve fırsatlarının tanıtıldığı Nays Alanı’nı, GoArt Metaverse’te kullanıcılarla buluşturdu.

Türkiye’de bir ilk olarak kullanıcılar Girişimcilik Şubesi’nin gerçek müşteri temsilcilerinin avatarlarıyla haftanın belirli gün ve saatlerinde canlı görüşme yapabilirken; Girişimcilik Şubesi’nin startuplara özel bankacılık ürün ve hizmet ayrıcalıklarını Metaverse ortamında kolay ve eğlenceli şekilde keşfedebilecek.

GoArt Metaverse

GoArt Metaverse ile “Kurgu Sanal, Fayda Gerçek”

Girişimcilik Şubesi’nin yanında konumlandırılan Nays Alanı’nda ise, kullanıcılar yeni nesil eğlenceli ve kazandıran finans uygulaması Nays’ın avantaj ve fırsatları keşfederken, GoArt Metaverse’ün sunduğu “oyna-kazan (play to earn)” ve “hareket et-kazan (move to earn)” kurgularıyla eğlenirken kazanacak.

GoArt’ın “Kurgu sanal, fayda gerçek” mottosu ile farklı kurgularla hayata geçirdiği “oyna-kazan (Play to earn)” kavramı ile Nays alanında verilen görevleri tamamlayan kullanıcılar Pazarama indirim kodunu içeren, gerçek hayatta faydaya dönüşen NFT’ler elde edecek.

Ayrıca “hareket et-kazan (move to earn)” kurgusu ile GoArt Metaverse’ün artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisiyle zenginleştirdiği “Nays – Burger King Ödül Avı” sayesinde, bu projenin ilk iş birlikleri arasında olan Burger King’le lezzet severlere NFT kazandırıyor. Kullanıcılar 700’den fazla Burger King lokasyonuna giderek, etrafa yerleştirilmiş Nays puanlarını toplayabilecek ve indirimli menü avantajı sunan NFT’ler kazanabilecek.

iPhone 17 ailesinde standart olacak