Giriş Seviyesine Yönelik Yeni Samsung

Giriş Seviyesine Yönelik Yeni Samsung

Samsung, girişi seviyesine yönelik uygun fiyatlı Galaxy Core LTE modelini duyurdu. Samsung, Galaxy Core LTE ile giriş seviyesi modellerde de LTE desteği vermeye başlıyor.

Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy ailesini genişletmeye devam ediyor. Galaxy serisinin yeni modeli girişi seviyesine yönelik Galaxy Core LTE oldu. Giriş seviyesi cihazlara LTE bağlantı desteğini getiren Galaxy Core LTE, Galaxy Core modelinde olduğu gibi 1.2GHz çift çekirdekli işlemciyle gelirken, ekranda değişime uğramış. Telefonun ekran boyuu 4.3 inç WVGA çözünürlüğündeyken, Galaxy Core LTE ile 4.5 qHD çözünürlüğüne yükseltilmiş.

 Samsung Galaxy Core LTE 1

Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanan Galaxy Core LTE, 1GB RAM, 720p video kadı yapabilen 5 mega piksel arka kamera ve VGA ön kameraya sahip. A-GPS, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0, NFC ve Wi-Fi bağlantı teknolojilerinin yer aldığı telefonda,  8GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteğiyle 64GB’a kadar arttırılabilir hafıza yer alıyor.

 Samsung Galaxy Core LTE 2

132.9×66.3×9.8 mm boyutlarındaki Galaxy Core LTE, 2.100 mAh kapasiteli bataryadan gücünü alacak. 2 farklı renk seçeneğiyle birlikte telefonun Avrupa, Asya ve Rusya’da satışa sunulacak.

Nokia Lumia Ailesinin Yeni Üyesi Lumia 1320