Gionee S8 Satışa Sunuluyor

gionee s8

MWC 2016’da resmi olarak tanıtılan Gionee S8 çok yakında satışa sunulacak. 5.5 inç ekrana sahip tlefon, son olarak TENAA’dan sertifika alırken görüldü.

Çinli telefon üreticisi Gionee, geçtiğimiz günlerde düzenlenen MWC 2016’da yeni telefonlarını tanıttı. Bu yeni telefonlardan biri de phablet kategorisine giren Gionee S8’di. Şirket telefonun çıkış tarihini açıklamadı ama telefonun bu ay bitmeden satışa çıkması bekleniyordu. Çin menyasında yer alan yeni haberler, telefonun çıkmaya hazır olduğunu gösterdi.

gionee-s8

Gionee S8, Çin’de telefonların sertifikalarını dağıtan TENAA kuruluşundan sertifika alırken listelendi. Bu da telefonun çok yakında raflardaki yerini alacağını gösteriyor. Gionee’ye göre telefonun Çin’deki fiyatı 450 euro olacak. Ancak bu fiyatın diğer ülkeler için de geçerli olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor. Telefonun teknik özelliklere gelecek olursak, 5.5-inch AMOLED ekranla gelen telefon Helio P10 işlemci seti kullanan az sayıdaki telefondan biri. Diğer özellikler arasında 4GB RAM, 64GB depolama alanı, 16MP arka kamera ve 3.000 mAh batarya bulunuyor.