Gionee M7 Plus, Note 8’e meydan okuyor!

Ekran Resmi 2017 11 16 13.48.24

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Gionee, yeni orta segment modeli Gionee M7 Plus ile dikkat çekeceğe benziyor. Teknik özellikler açısından geçtiğimiz Eylül ayında satışa sunulan M7 ile hemen hemen aynı olan M7 Plus, boyut ve RAM konusunda bazı artılara sahip olacak.

Gionee M7 Plus, Snapdragon 660 ile gelecek

Hatırlanacağı üzere Gionee M7 gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Helio P30 yonga setinden alıyordu. Sistemini 6GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise min. 64GB olarak belirtilmişti.

1080×2160 piksel çözünürlüğünde 6.01 inçlik ekrana sahip olan telefon 4000 mAh gücünde ortalamanın üzerinde bir bataryadan besleniyordu. Gionee M7 Plus ise Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 660 yonga setinden güç alıyor. M7’de olduğu gibi 6GB RAM ile gelmesi beklenen telefonun 16MP ana kamera ve 8MP’lik ön kameraya sahip olacağı belirtiliyor. 4K video kaydı da yapabilen telefonun 26 Kasım’da düzenlenecek olan bir etkinlikle resmiyet kazanacağını da belirtelim.

gionee

Gionee M7 Plus özellikle 18:9 ekran boy en oranı ile Samsung’un yeni amiral gemisi modellerini andırıyor. Elbette burada, cihazın sahip olduğu ince çerçeveli tasarım çizgisi de önemli bir rol oynamakta.

Telefonun fiyatına ve satışa sunulacağı pazarlara ilişkin net bir bilgi verilmiş değil. Fakat Gionee’nin Avrupa pazarına karşı mesafeli bir firma olduğunu zaten biliyoruz. Dolayısıyla telefon, Çin, Hindistan ve Asya ülkelerinin bir bölümünde satışa sunulacaktır.

Esnek ekranlı akıllı telefon geliyor