Gigabyte Akıllı Telefon Pazarına geri döndü

gigabyte telefon

Tayvanlı Bilgisayar Bileşeni Üreticisi Gigabyte yeni model Akıllı Telefonları ile pazara geri dönüş yapıyor. Konuyla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Gigabyte; fiyat-performansı 4 ürünle Pazara sağlam bir dönüş yapmış olacak. Tüm bu telefonların fiyatları 100 Euro oranında yani yaklaşık olarak 317 TL ve Dual-SIM girişine sahip.

Birkaç ay önce Gigabyte yeni model telefonları ile ilgili bilgiler sızdırmıştı. Tüm bu Telefonlar, tüm Dünya’da satışa çıkacak. Konuyla ilgili bilgiler GSM Arena’da ortaya çıktı.

Bu 4 model Gigabyte kısaca şu modellerden oluşacak: Gigabyte Classic, Classic Lite, Essence ve Essence 4. Hindistan, Çin ve Asya Bölgelerinde telefonun çok satacağını söyleyebiliriz.

gigabyte telefon

Gigabyte Essence 4; 55 Euro yaklaşık olarak 174 TL fiyat etiketine sahip olacak. Cihazda Android 4.4 Kit Kat işletim sistemi yer alacak.

Essence ve Essence 4 şu özelliklere sahip olacak: 2 çekirdekli MediaTek yongaseti, 4 inçlik 800×480 ekran çözünürlüğü, 512 MB ana bellek, 4 GB dâhili depolama alanı.

Classic ve Classic Lite ise şu özelliklere sahip olacak: 1 GHz hızına sahip 4 çekirdekli işlemci, 512 MB Ana Bellek, 2100 mAh batarya. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Samsung Galaxy Note 5’e batarya dopingi!