Asus ZenFone 3’ün geleceği doğrulandı!

asus zenfone 3 nasil olacak

Son iki yıldır akıllı telefon sektöründe kendine yer edinen Asus’un ZenFone ailesinin yeni üyesinin ZenFone 3 olacağı doğrulandı. Asus, ZenFone serisine devam edeceğini açıkladı. Detayları haberimizde.

asus-zenfone-3-nasil-olacak

Uygun fiyatlı modelleriyle fiyat/performans konusunda kullanıcıları memnun eden Asus ZenFone serisi bir kez daha karşımıza çıkacak. ZenFone ve ZenFone 2 ile akıllı telefon pazarında önemli bir yere sahip olan Asus, önümüzdeki yıl ZenFone 3 ile raflarda yerini alacak. Firmanın CEO’su Jonney Shih, Trusted Reviews isimli internet sitesiyle yaptığı röportajda ZenFone 3 ismini doğruladı. Yani firma ZenFone 3 ismini kullanan yeni modeller üretecek.

Ülkemizde de satışta olan ZenFone 2 ailesi, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde güncellenecek. Android 6.0 Marshmallow sürümü kullanarak piyasaya çıkacak olan ZenFone 3 modelinde daha önce kullanılmamış özelliklerin yer alması bekleniyor. Bunlardan ilki parmak izi okuyucusu, ikincisi ise USB-C portu. Android 6.0 sürümüyle desteklenen bu özellikler ZenFone 3 modelinde kendine yer bulacaktır.

Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde düzenlenecek olan MWC 2016 fuarında tanıtılması beklenen Asus ZenFone 3 modeliyle ilgili herhangi bir teknik özellik bilgisi paylaşılmadı. Şimdilik kesin olan tek şey Asus’ın ZenFone 3 ismiyle yoluna devam edecek olması.

Kış saati uygulamasında ortalık karıştı!