Getac’tan Tam Dayanıklı Bilgisayarlar

Getac F110

Getac, hem inceliği hem de dayanıklılığıyla dikkat çeken dizüstü bilgisayarları ve tabletleriyle pazarda fark yaratmaya devam ediyor.

4. nesil Intel Core i7 işlemciyle güçlendirilmiş Getac Tablet F110,kullanıcılara paralel grafik ve en üst düzey programlama performansı sunuyor. İkili pil ve Life Support teknolojisi özelliklerini taşıyan F110, kesintiye uğramayan tam günlük bir çalışmada 12 saat kadar uzun bir pil ömrünü sağlıyor.

Getac B300

İnce ve dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar V110

Kolayca bilgisayara dönüşen Getac V110 tablet, aynı kategorideki ilk ince ve hafif tam dayanıklı dizüstü bilgisayarı. Sağlam magnezyum-alüminyum alaşımdan ve birleşik polimerden oluşan V110, kanıtlanmış dayanıklılık kapasiteleri ile MIL-STD-810G ve IP65 sertifikalarına sahip. Dikkat gerektiren ortamlarda çalışan profesyonellere sarsıntı ve sıvı zararına mükemmel direnciyle çok fonksiyonlu ve güvenilir bir çözüm sağlıyor.

Getac V110

‘Pazardaki en dayanıklı dizüstü’  olarak adlandırılan Getac B300 ise son model işlemcileri, inanılmaz pil ömrü, endüstrinin en parlak ekranlarından biri ve 5. nesil işlemcisiyle zor şartlarda çalışanlar için tasarlanmış bir ürün.

Üç Büyüklerin FIFA 15 Oyuncu Puanları Belli Oldu