Yeni Acer Aspire Switch 10 Türkiye’de!

Acer Aspire Switch 10

Acer’ın kullanıcılara her an ve her yerde dokunma, yazma ve görüntüleme özelliklerini sunan 2si1 arada Aspire Switch 10 dizüstü bilgisayarı Türkiye’de!

Oyunun kurallarını değiştiren Aspire Switch 10, kullanıcılara mobil iletişimin daha iyi bir yolunu sunan dört benzersiz moda sahip. Dizüstü bilgisayar, tablet, ekran ve çadır modlarıyla 2si 1 arada dizüstü bilgisayar insanlara tek bir kullanım şeklini sunmak yerine kişilerin ürünü kullanmak istediği şekle adapte olabiliyor. Cihaz modlar arasında kolay geçiş ve mandalsız klavye yerleşimi için opsiyonel ilave depolama kapasiteleriyle birlikte manyetik bir çıkarılabilir Acer Snap Hinge tasarımı barındırıyor. Acer Aspire Switch 10, kullanıcılar nerede olursa olsunlar bir dokunuş daha bağlantıda olmalarına yardımcı olan ideal bir bilgisayar.

Acer Aspire Switch 10

Kullanıcı ihtiyacına göre dört farklı moda dönüşme özelliği

Acer Aspire Switch 10, dört farklı kullanım moduyla her ihtiyaca uyum sağlıyor.

Dizüstü bilgisayar modu – konforlu biçimde yazı yazma ve verimli çalışma için tam boy klavyeli tam fonksiyonel bir dizüstü bilgisayar.

Tablet modu – internette gezinmek, film izlemek için bir tablet gibi kullanılabiliyor.

Ekran modu – toplantılarda sunum yapmak için veya arkadaşlarınızla fotoğraflarınızı paylaşmak gibi içerik görüntülemek için ekran moduna geçiş yapabiliyor.

V modu(^) – uçakta, seyahat ederken veya bir kahve sehpasının üzeri gibi sınırlı alanlarda film izlemek için ideal.

As_SW5-011_acerwp-01 (1)

Dayanıklı Acer Snap Hinge tasarımı

Acer Snap Hinge kullanıcıların bu dört mod arasında sorunsuzca geçiş yapabilmelerine izin veriyor. Mandalsız yerleşim için pazardaki diğer tüm dayanak menteşelerinden daha düzenli ve daha sorunsuz olan manyetik bir çıkarılabilir tasarıma sahip.

Zarif tasarım

Tabletin dayanıklı ve ince alüminyum arka kapağı nano taş baskı aracılığıyla elde edilen bir çapraz fırçalanmış desene sahiptir, böylece hem zarif hem de dayanıklı.

Aspire Switch 10, tablet modunda 8.9 mm ve klavye takılmasıyla 20.2 mm kalınlığıyla pazardaki en ince 2si1 arada cihazlardan biri. Ağırlığı 1,17 kg olan bu hafif ve ultra ince tasarımı gittiğiniz her yere kolayca taşıyabilirsiniz.

As_SW5-011_Playbook_hero shot

Üstün performans

IPS teknolojili 10.1 inç HD dokunmatik ekran (1366 x 768) 178 dereceye kadar geniş görüntüleme açısı ve daha zengin renkler sunuyor. Zero Air Gap teknolojisi daha canlı ve keskin görseller sunarken, Acer LumiFlex çözümü dış mekan aktivitelerinde, güçlü güneş ışığı altında bile ekran görünürlüğünü optimize ediyor.

64 GB’a kadar yerleşik depolama ve 2 GB RAM’e sahip olan Acer Aspire Switch 10 tüm modlarda hızlı performans ve çoklu görevler için Intel Atom (Bay Trail T) dört çekirdekli işlemci kullanıyor. Microsoft Windows 8.1 etkin güç tasarrufu özelliğinin yanı sıra ekran kapalıyken bile internet bağlantısını koruyarak verileri ve uygulamaları güncel tutan InstantGo gibi birçok sezgisel özellik barındırmakta.

Hassas Touchpad, dokunmatik bir ekran kullanır gibi aynı görsel deneyim için duyarlılığı ve kesinliği iyileştirir ve 6 çekirdekli Windows 8 dokunmatik hareketlerini destekliyor. Tam boy klavyesi rahat ve verimli yazmayı garanti ederken, opsiyonel entegre sabit diski 500GB’a kadar ilave saklama alanı sunuyor.

Microsoft Office Home ve Student Edition ön yüklü

Acer Aspire Switch 10 hiç bir ek masraf gerektirmeyen Microsoft Office Home ve Student Edition yüklü olarak gelir ve böylece kullanıcılar Microsoft Word, Excel ve PowerPoint belgelerini her yerden oluşturabilir ve düzenleyebilirler.

Temin edilebilirlik ve fiyatlandırma

Acer Aspire Switch 10, Temmuz ayında 999TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile Teknosa Mağazalarında satışa sunuldu.

The Last Of Us: Remastered PS4’DE 50GB