Samsung Galaxy Tab S, Turkcell Superonline’da

Galaxy Tab S 8.4 2

Yüksek görüntü kalitesi, ince ve hafif tasarımıyla dikkat çeken tablet, 24 ay taahhütle faturaya ek ayda 59 TL’ye Turkcell Superonline kullanıcılarının oluyor.

Turkcell Superonline, hızlı ve kaliteli internet bağlantısının keyfine keyif katacak cihaz kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Turkcell Superonline, internetin tadını doya doya çıkaracakları ve çevrimiçi dünyayı son teknoloji ile deneyimleyebilecekleri cihazları müşterileriyle buluşturuyor. Samsung’un yeni tableti Galaxy Tab S, Türkiye tanıtımı sonrasında Turkcell Superonline’ın mevcut ve yeni müşterilerine özel bir kampanya ile sunuluyor. Kampanya koşulları kapsamında, 24 ay taahhüt veren fiber internet müşterileri, faturalarına ek ayda sadece 59 TL taksitle Samsung Galaxy Tab S 8.4 inç sahibi oluyor.

Galaxy Tab S_8.4_2

Gerçek renkli ekranlar bu tablette

Samsung Galaxy Tab S, görüntü kalitesiyle dikkati çekiyor. Cihazın WQXGA Super AMOLED ekranı, gerçek hayattaki görüntülere daha yakın ve daha zengin renkleri bir arada sunuyor.

Super AMOLED teknolojisi ile Galaxy Tab S, LCD ekranlı tabletlere göre daha az enerji tüketmesinin yanı sıra daha ince bir tasarıma da sahip.  Hafif ve kolay taşınır olan cihaz, 6,6 mm’lik ince profili ve 294 g ağırlığı ile öne çıkıyor. Samsung Galaxy Tab S; uyarlanabilir ekranı, çoklu görev optimizasyonu, parmak izi ve güvenli kullanım özellikleriyle de dikkat çekerken, Ultra Güç Tasarrufu Modu ile tabletin uzun süre kullanılmasını sağlıyor.

Spigen’den Yeni iPhone 6 Kılıfları