General Mobile GM Watch tanıtıldı! Bak işine Apple Watch!

General Mobile GM Watch 1

General Mobile, GM 22 ailesi ile beraber ilk akıllı saat modelini de tanıttı. İşte saatin özellikleri ve fiyatı!

General Mobile GM Watch tanıtıldı! Bak işine Apple Watch! General Mobile bugünü oldukça verimli değerlendirdi. Şirket yeni akıllı telefon modellerinin yanı sıra ilk akıllı saatini de tanıttı. Bu haberimizde GM Watch ismiyle görücüye çıkan cihazın özellikleri ve fiyatına değinmiş olacağız. Öyleyse daha fazla vakit kaybetmeden detaylara geçelim.

General Mobile GM Watch tanıtıldı! Bak işine Apple Watch!

GM Watch 1.28 inçlik TFT ekran paneliyle beraber geliyor. IP68 sertifikası ile suya dayanıklı olduğunu da kanıtlayan cihaz Bluetooth 5.1 bağlantı teknolojisini destekliyor.

General Mobile GM Watch tanıtıldı

Android 6 ve üzerindeki tüm telefonlar ile uyumlu şekilde çalışan GM Watch, kendi ismiyle aynı olan bir uygulama üzerinden yönetiliyor. Pek çok spor aktivitesini de destekleyen saat, 24 saat uyku takibi ve kandaki saturasyon takibi gibi önemli özellikleri bünyesinde bulunduruyor.

GM Watch kullanım ömrü anlamında da kullanıcıları memnun edecek gibi. Zira gelen bilgiler saatin 10 güne varan bir kullanım deneyimi sunduğunu bizlere söylüyor. Söz konusu modelin fiyatı da tanıtılması ile beraber ortaya çıkmış durumda. Buna göre GM Watch 799,00 TL’lik bir fiyattan tüketicilere sunulacak. Nefes egzersizi ve kadın sağlığı takibi de yapabilen bu yetenekli ürünün ne derece ilgi göreceğini ise zaman gösterecek.

Apple 8K gözlük ile geliyor: Mekanın sahibi burada