General Mobile GM 9 Pro ve Samsung Galaxy Note 8 fotoğraf karşılaştırması

general samsung 1

General Mobile’ın yeni akıllı telefonu General Mobile GM 9 Pro, hem şık tasarımı hem de dikkat çekici özellikleriyle ön plana çıkıyor. Bu galerimizde GM 9 Pro’yu Samsung’un Galaxy Note 8 akıllı telefonuyla karşılaştırıyoruz.

General Mobile GM 9 Pro ve Samsung Galaxy Note 8 fotoğraf karşılaştırması

General Mobile GM 9 Pro’nun arka tarafında 12+8MP’den oluşan dual kamera sistemi var. İster 4K çözünürlükte, ister hızlı, isterseniz de ağır çekimde videolar çekebiliyorsunuz. Ön kamera ile başarılı bokeh efektli portreler çekebilirken, aynı zamanda düşük ışık koşullarında ön selfie flash’ını aktifleştirebiliyorsunuz. Ve General Mobile, cihazın sağ yan tarafında konumlandırdığı kısa yol tuşu sayesinde hızlıca ve oldukça kolay bir şekilde – tek tuşla video çekebilmenize olanak sağlıyor.

Galaxy Note 8’in kamera tarafına baktığımızda ise, arka tarafta dual 12MP kamera sistemini görüyoruz. Ön tarafta da 8MP kameraya sahip. Arka kamera ile pro çekimler yapabilir, 4K, ağır ve hızlı çekim seçeneklerine göz atabilirsiniz. Çeşitli filtre ve efektler bulunurken, aynı zamanda Bixby sanal asistanın nimetlerinden de yararlanabiliyorsunuz. Ön kamerayla da geniş selfie’ler çekebilir, sanal çekim özelliğiyle farklı deneyimler elde edebilir ve görüntülü görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

İşte iki telefonla çektiğimiz örnek fotoğraflar…

GM 9 Pro

general mobile gm 9 pro 1

Galaxy Note 8

galaxy note 8 1
Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.