General Mobile GM 9 Pro kamerasıyla çekilen fotoğraflar!

General Mobile GM 9 Pro kamera özellikleri

#İŞBİRLİĞİ

Yerli üretici General Mobile, GM 9 Pro modelini duyurdu. Kamera odaklı bu telefonun çektiği fotoğrafları sizler için derledik. İşte GM 9 Pro kamerası ve yapabildikleri!

Yerli telefonlara artık alıştık. Üreticiler artık spesifik özellikleri ile ön plana çıkan modeller ile karşımıza çıkıyor. General Mobile da bu yıl kamerası ile öne çıkan GM 9 Pro modelini duyurdu. Henüz oldukça yeni bir model olan GM 9 Pro, otoritelerin kabul ettiği DxOMark testinden fotoğraf ve video çekim kalitesiyle 90 puan almayı başardı. Şimdiye kadar bu kadar yüksek puan alan başka yerli telefon olmamıştı.

GM 9 Pro kamerası oldukça öne çıkıyor ve iş tam bu sebeple, sizler için GM 9 Pro kamerası ile çekilmiş fotoğrafları derledik. Sony sensör kullanan telefon, kendi segmentindeki diğer cihazları kıskandıracak fotoğraflar çekebiliyor. İlerleyen sayfalarda General Mobile GM 9 Pro kamerası ile çekilen fotoğrafları görebilirsiniz.

General Mobile GM 9 Pro kamera özellikleri neler?

DxOMark tarafından çekilen bu fotoğraflar, telefon için zorlayıcı sahnelerden seçilmiş. 12 MP ve 8 MP olmak üzere iki farklı lensten oluşan arka kamera f/1.8 diyaframa sahip. Piksel büyüklüğü 1.4µm ve EIS teknolojisi yer alıyor. 4K video çekebilen telefonda biraz önce de bahsettiğimiz gibi IMX363 sensör yer alıyor. Arka kamera 6P lense, ön kamera ise 5P lense sahip. Otomatik HDR, ağır çekim modu ve gece çekim modu gibi özellikler de mevcut.

General Mobile GM 9 Pro hakkında her şey!

Portre yani bokeh efektine sahip fotoğraflar çekebilen telefonun ön kamerası ise 8 MP çözünürlüğe sahip. Ancak şunu belirtmeliyiz, telefon ön kameradan daha çok arka kamera ile dikkat çekiyor. Ön kamerada 150 dereceye kadar geniş açı destekleniyor. Ön kamerada diyafram f/2.0 şeklinde.

Şimdi gelin bu kamera hangi zorlayıcı sahnelerin altından kalkabilmiş, hangilerinin altından kalkamamış birlikte bakalım.