General Mobile GM 8 Go satışa sunuldu!

General Mobile GM 8 Go 1

Android Go kapsamında üretilen General Mobile GM 8 Go Türkiye’de satışa sunuldu. General Mobile GM 8 Go özellikleri ve fiyatı hakkındaki her şey burada!

General Mobile geçtiğimiz aylarda düzenlenen Mobile World Congress 2018 etkinliğinde Google ile işbirliği sonucu üretilen yeni telefonunu duyurmuştu.

Google’ın düşük donanımlı telefonlar için ürettiği Android Go işletim sistemi ile çalışan General Mobile GM 8 Go bugün Türkiye’de satışa sunuldu.

General Mobile GM 8 Go özellikleri

GM 8 Go, 5.5 inç büyüklüğünde 18:9 oranında 1440X720 çözünürlüklü ekran ile geliyor. Bu ekran çizilmelere ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor.

Android 8.1 Android Go ile gelen GM 8 Go, gücünü 4 çekirdekli 1.5 GHz hızında çalışan MediaTek MT6739 yonga setinden alıyor.

Telefonda RAM olarak 1 GB tercih edilmiş. Ancak bu demek olmuyor ki telefon kasacak. Android Go, yapısı itibariyle hafif bir işletim sistemi olduğu ve 1 GB RAM için tasarlandığı için GM 8 Go’da kasma sorunu yaşanmayacaktır.

General Mobile GM 8 Go

Galaxy A8 için Android Oreo yayınlandı!

16 GB dahili depolama birimi ile gelen telefon, 64 GB’a kadar microSD ile hafıza arttırım imkanı sunuyor. f/2.0 diyafram açıklığına sahip 13 Megapiksel arka kamera ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera ile gelen GM 8 GO, 3.500 mAh bataryadan besleniyor.

Android Go uygulamalarının ön yüklü olarak sunulduğu GM 8 Go, 799 TL fiyat etiketine sahip.